На заході біля моря: новий коханий Лорак показав спільну світлину з дівою та зізнався в почуттях – романтика

Новий обранець Ані Лорак Ісаак Віджарку показав світлину з коханою, чим викликав неоднозначні відчуття. Одні замилувалися романтикою від побаченого, інші гадають, що їхнім стосункам кінець.

З початку повномасштабного вторгнення артистка з України не давала ніяких коментарів з приводу всього, що відбувається на її землі. Натомість продовжувала співати на території російської федерації, випускаючи російськомовні треки.

Після розлучення у 2019 році з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, змогла знайти своє нове щастя в рисах духовного практика, іноземця Ісаака Віджраку.

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram новий бойфренд Лорак опублікував романтичну світлину на заході сонця, де пара тішилася неймовірним пейзажем та видом на море. Здавалося, що кохання мало заполонити їхні серця на відпочинку, проте користувачі переконані, що стосунки добігають кінця.

Підпис Ісаака під світлиною викликав неабиякі підозри так вважати. За його словами, подорож може бути, як короткою, так і довгою, але важливо при цьому зловити моменти радості. Таким чином, він натякнув, що любовна “подорож” зі співачкою закінчилася. Сама Лорак ніяких коментарів з приводу цього не давала.

Чи то пара підігріває інтерес до своїх персон, чи то насправді все не так казково, як хотілося – залишається лише здогадуватися. Але наразі ця світлина з теплими обіймами додає великого романтизму та щирості, яка була або, можливо, продовжується у їхніх взаєминах.

Нагадаємо, що нещодавно Ані Лорак перервала своє мовчання з приводу воєнних дій в Україні. За її словами, вона прагне залишатися “поза політикою” й, на жаль, бачимо, що ніяк не засуджує дії президента росії. Ба більше, навіть не насмілилася назвати війну війною.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.