Колишня Узелкова Марина Боржемська показала свою любов та вразила з нею схожістю – за боксером не сумує

Фітнес-тренерка, телеведуча СТБ Марина Боржемська після гучного розлучення з боксером В'ячеславом Узелковим довгий час перебувала в статусі "холостячки". Чи змінилося щось з того моменту?

Марина Боржемська зарекомендувала себе, як професіонал своєї справи після виходу на телеекрани проєкту по схудненню “Зважені та щасливі”, де конкурувала зі своїм колишнім В’ячеславом Узелковим в тренерстві.

Жінка зізналася, що після розлучення з боксером їй вдалося познайомитися з іншим чоловіком на початку повномасштабної війни, до якого підштовхнула її донька Олівія. Говорить, що вона підпустила його до себе більше, ніж когось за останні роки. Дозволила йому робити, що він хотів стосовно Марини. Також додала, що мала змогу побути слабкою дівчиною під захистом. Але не зачаровувалася, щоб потім не розчаровуватися.

Марина Боржемська розповіла, що хорошого їй залишив Узелков
Марина Боржемська

Вони познайомилися на вулиці, але цікаво те, що чоловік не знав, ким Марина працює, адже ніякі проєкти з її участю не дивився. Тому, для таємничого молодика це стало повною несподіванкою. Чи мала ця історія якого серйозного продовження – наразі невідомо, адже Боржемська не ділиться світлинами особистого характеру у своєму блозі в соціальній мережі, лише діти, які помітно стали дорослими додають яскравості для її сторінки.

Колишня Узелкова Марина Боржемська показала свою любов

Так, на власній сторінці в Instagram жінка продемонструвала свою справжню любов, яка становить невіддільну частину її життя. Сонячна світлина подарувала настрій та душевну теплоту користувачам мережі.

Марина Боржемська показала свою любов

Марина показала свою донечку Олівію, яка з роками ще більше схожа на зіркову матусю. Колір волосся, очей, форма обличчя відразу говорять, що між ними неабиякий родинний зв’язок. Марина з турботою підписала світлину: “Моя любов” і позначила акаунт сторінки своєї доньки.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.