Настя Каменських показала фото з малям, яке сидить на руках і вразила новиною: “Аби дитина лиш була здорова”

Знаменита українська співачка Настя Каменських оприлюднила свіжу фотографію дітей та вразила своїх підписників щемливим проханням. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Настя Каменських присвятила усю свою молодість розвитку музичної кар’єри. Досить молодою вона встигла стати суперзіркою української естради та найбажанішою жінкою в країні. Стати об’єктом любові артистки мріяло безліч впливових та багатих чоловіків, але ця роль дісталася її колишньому продюсеру Потапу.

З тих пір, як журналісти та публіка дізналися про весілля зірок, їх непокоїло питання про дітей. Артисти все ніяк не наважувалися на поповнення і досі не говорять про плани на дітей. Зокрема в Олексія є син від попереднього шлюбу, який зараз вже підліток, але чоловік мріє і про спільних дітей з Каменських.

Настя Каменських показала фото з малюком

Насті ж постійно приписують вагітність, адже неодноразово вона показувалася на публіці з круглим животиком, який вселяв надію у серця її фанатів. Тим не менш, до сьогодні вона бездітна. Натомість Каменських приділяє особливу увагу діткам, які потребують допомоги, лікування та підтримки від українців. Вона є амбасадором благодійного фонду “Таблеточки”.

Настя Каменських показала фото з малюком

Так, 14 травня, коли питання материнства отримує особливу увагу, Настя Каменських публічно нагадала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в Україні є безліч дітей, яким здобути здоров’я може допомогти кожна копійка і закликала користувачів пожертвувати частину грошей, які підуть на лікування майбутнього нашої країни.

Нагадуємо, що понад півроку у шоу-бізнесі пліткують про розлучення Насті Каменських і Потапа. Причиною стала тривала розлука зірок, адже співачка знаходиться в Україні, а її чоловік за кордоном. Тим не менш, обидва неодноразово спростовували дану новину та пояснюють розставання занадто завантаженим гастрольним графіком, який не дає їм можливості проводити час разом.

Шанувальники схиляються до думки, що насправді Потап поїхав з України, бо тікав від війни та мобілізації. І саме за цієї причини він регулярно піддається критиці зі сторони аудиторії, своїх колег та журналістів.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.