Стиль не має віку: українські знаменитості, які надихають у будь-якому віці – Мазур, Роговцева та Сумська

Слово жінка – це вже про смак, стиль, стриманість, красу та гострий розум. І це чиста правда, адже принаймні наші українські жіночки точно втілюють всі ці слова. Та ще у будь-якому віці.

Насправді українських жінок можна одразу помітити за кордоном, оскільки лише ми можемо виглядати як з голочки. Для нашого менталітету дуже важливо самовідчуття. А українки почуваються впевнено коли в них на руках є манікюр, на ногах педикюр, красиві брови, чисте лице й стильний одяг. Це ті основи, без яких жінка не вийде навіть у магазин. Адже для нас дійсно важливо мати неймовірний вигляд та бути впевненими у собі.

В українському шоу-бізнесі є такі жінки, яким вже далеко за 50, але дивлячись на них важко в це повірити, оскільки вони мають неперевершений вигляд та вміють правильно себе подати. Вміння виглядати елегантно і неймовірно стильно у такому віці заслуговує на повагу. Бо чесно кажучи, буває ліньки за собою ретельно доглядати, та ще й займатися спортом заради фігури, але це стосується не всіх.

Ада Роговцева

Заслужена народна артистка України Ада Роговцева завжди вміла справити сильне враження на аудиторію. Своєю елегантністю, вишуканістю та відчуттям смаку вона заворожувала всіх. І зараз акторка продовжує це робити. У свої 85 років Роговцева все ще продовжує слідкувати за собою та демонструвати свій неповторний смак.

Ольга Сумська

Ольга Сумська вже не одне десятиріччя є однією з найулюбленіших актрис України. Вона грає в серіалах та у театрі. Оля професійно перевтілюється в різні амплуа. Та у житті вона настільки ж стійка та сильна, як у своїх проєктах. Сумська попри вік займається спортом заради гарної фігури. І саме цю фігуру вона підкреслює стильним одягом, який робить образи Сумської вишуканими та незабутніми.

Алла Мазур

Незмінна ведуча ТСН Алла Мазур полюбляє класичний стиль, саме тому вона завжди вміє вразити глядачів своїми неймовірними костюмами та сукнями. Для Мазур важливо вийти у світ в правильному вбранні, адже вона публічна особистість.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.