Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика засвітила зморщені колінки: вигляд ззаду краще (ФОТО)

Катерина Велика стала доволі популярною через участь у шоу "МастерШеф" до того ж двічі. Спочатку Катя змагалася у просому сезоні аматорів, а потім вже у другому сезоні професіоналів і дійшла обидва рази до фіналу.

Катерина стала найяскравішою учасницею шоу “МастерШеф”, оскільки вона завжди має свою думку та славиться яскравими вбраннями. Кожного ефіру Катя одягала неймовірно яскраві та стильні сукні, сорочки, брюки й тим самим її було неможливо не помітити поміж інших учасників. Коли Катерина одягала короткі сукні, то багато уваги привертала на свої довгі ніжки, якими могла похизуватися.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика

Та найбільше за все учасникам і глядачам запам’яталися шубі Великої, адже всі вони були різного кольору, була малинова, була зелена, і половина учасників брали у Каті шубу для фотокартки. Цікаво, але факт.

Також Катерина славиться своїми розповідями про свої статки, оскільки вона щоразу приїжджала на різних машинах, то звісно про свій автопарк вдома вона часто розповідала. Багатьох учасників це дратувало, а деяким було цікаво послухати про це. Звісно що й журналістам за кадром також чули багато історій про будинок, мандри та статки Катерини.

Річ в тому, що вона є досить розумною та креативною жінкою, тому вона вміє направити свого чоловіка у правильне русло. Саме тому він старається забезпечити родину та зробити так, щоб він мав ще більше бажання рухатися вперед та заробляти гроші.

Велика полюбляє подорожі, й досить часто їздить у різні країни відпочивати, але й вдома в Україні жінка також не погано проводить час. Днями Катя показала фото з пікніка та засвітила свої колінки з обох сторін.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Як можна помітити, навіть на пікнік Велика одягається як на вихід, коротка сукня, макіяж та гарна зачіска.

Схожі статті