Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки: Тільда не схожа на соліста Рамштайну (ФОТО)

Співачка Світлана Лобода рідко показує своїх доньок, особливо молодшу від сторонніх очей, але продемонструвала нову світлину, де видніються риси найменшої Тільди.

Артистка вперше стала мамою у 2011 році. Тоді Всесвіт подарував дівчинку, яку назвала Євангеліною або скорочено Євою. Цікаво, що прізвище дала їй не своє та не колишнього – хореографа Андрія Царя. Наразі в документах 12-річна Єва, зветься Левандовською. Рішення Світлана пояснила досить просто, адже тодішні молоді батьки записали її за прізвищем матері Царя – Інни Левандовської.

Світлана Лобода та Андрій Цар

А далі ще цікавіше. У 2018 році співачка народила свою другу дитину, сестричку старшій доньці. Лобода довго не могла визначитися з ім’ям, але шанувальникам представила її, як Тільда, що згодом виявилося пестивим від Матильда. Біологічного батька публіка не дізналася й зараз, лиш будують з того часу певні теорії.

Зірка неодноразово постила світлини зі старшою, але молодшу ніяк не наважувалася показати користувачам соціальних мереж, мовляв, вона досить в маленькому віці для публічного життя. Наразі бачимо, що музична виконавиця полишила свої забобони й поділилася свіжими кадрами, як виглядає її Тільда.

На світлині двоє сестер з матусею постали поруч та весело проводили час, імовірніше за все, за даними третього й четвертого кадру на риболовлі. Тільда ніжно поцілувала Світлану в щічку та губи, де можна помітити, як за цей час виросла ця крихітка.

Батько Матильди за даними деяких ЗМІ – соліст гурту “Rammstein” Тілль Ліндеманн, мовляв, саме на честь нього вирішила подарувати другій доньці таке незвичне ім’я, яке по звучанню схоже на заявленого батька.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.