Як виглядають діти суддів “МастерШеф”: у Ольги Мартиновської донька, а у Тетяни Литвинової син

Для кожної жінки важливо реалізуватися не лише як професіонал, а ще як щаслива дружина і мама. Звісно, важко знайти чоловіка, з яким дійсно можна бути щасливою та мати бажання будувати родину.

Жінка – це в останні роки не лише символ ніжності, любові, а ще й символ неймовірної сили, наснаги, характеру, досягнень. Тому, у нас нині й представлення про свою долю зовсім інше. Раніше жінкам вистачало вдало вийти заміж і народити дитину, адже їх так виховували. А зараз світ змінився, жінки почали боротися за свої права, почали реалізовувати свої бажання й таланти і це чудово, адже світом рухають не лише чоловіки. І від цього він стає багатогранним та цікавим.

Наприклад, Оля Мартиновська, яка вже є незмінною суддею кулінарного шоу “МастерШеф”. Жінка була заміжня, але це не принесло їй щастя. Але від шлюбу Оля має донечку Віруню, яка надихає її на нові звершення. Саме через це Мартиновська не зупиняється у своєму розвитку, Оля не тільки неймовірний шеф, а ще й прекрасна мама, яка готова для своєї Віри на все. Коли щаслива мама, щаслива і дитина. А щоб мама була щаслива їй потрібна або реалізація, або надійне плече поруч і можливість займатися улюбленою справою.

У Олі перший варіант, адже вона сама тягне все на собі, звісно, Олі важко розриватися між донькою і купою роботи, але вона з усім порається. І це заслуговує на увагу.

Ще однією мамою, яка була суддею на “МастерШеф” є Тетяна Литвинова. Щоправда, у Тані вже досить дорослий син, але його також варто виховувати, приділяти йому багато часу, адже мама – це роль на все життя. Коли ти народжуєш дитину, ти маєш розуміти, що від цього вже нікуди не подітися. І Тетяна була готова до цієї ролі, тому виховала дуже гідного сина.

Син Тані Литвинової

Сина Тетяни звуть Володимир, і він зовсім не публічний, проте в мережі можна знайти його фото з зірковою мамою. Син схожий на Тетяну, але сама жінка каже, що характером він пішов не в неї.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.