Як зірки зустріли День вишиванки 2023: Зеленська обрала аристократичну молочну, а Тіна Кароль – з вирізом

День вишиванки 2023 вдруге святкується в умовах війни. Завтра традицією у цей день усі українські знаменитості публікують свої фотографії у вишитих сорочках.

Другий рік поспіль українці вимушені зустрічати та святкувати День вишиванки в умовах повномасштабної війни. Втім, жодні обставини не здатні змусити громадян незалежної забути про настільки значимий та канонічний день. Вже зранку велика кількість знаменитостей показала співвітчизникам, які наряди вони обрали.

Як зірки зустріли День вишиванки 2023

Цього року Олена Зеленська знову перевершила абсолютно всіх. На цей раз вона обрала елегантно та аристократичну вишиванку молочного кольору з перфорацією та молочним візерунком. Цей образ вона продемонструвала в Сеулі під час зустрічі з українською громадою в Кореї.

Як зірки зустріли День вишиванки 2023

Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому показалашся у сукні з глибоким вирізом та кишенями по боках. Наряд виконаний з лляної тканини та доволі яскравих ниток.

Як зірки зустріли День вишиванки 2023

Тим часом Ольга Сумська цього року трохи відштовхнулашся від традиційного уявлення розшитої сорочки та вийшла в люди у чорно-білій сукні.

Григорій Решетнік та його дружина Христина також показали публіці свої образи, але вони виявилися дуже яскравими та багатими на деталі. Відповідна публікація з’явилася на особистій сторінці телеведучого у соцмережі Instagram.

Як зірки зустріли День вишиванки 2023

Віктор Павлік та його молода дружина Катерина, які днями потрапили в гучний скандал, показали себе у зеленому сімейному комплекті, розшитому червоними нитками. Маленька вишиванка знайшлася і для крихітного Михайлика.

Зазвичай у знаменитостей є декілька яскравих традиційних образів, в яких вони з’являються на телебаченні або навіть виходять на червону доріжку. Якщо в першої леді їх безумовно набагато більше, то деякі зірки обмежуються парою сорочок, які надягають лише на особливі дати та приводи.

Їхня вартість як правило сягає 30-50 тисяч гривень. Розкішна та елегантна вишиванка — задоволення не з дешевих, але, на щастя, в Україні є безліч модельєрів, які створюють неймовірні сорочки.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.