Юрій Горбунов показав, як балує сина Осадчої: елітне авто з панорамним дахом і все найкраще

Юрій Горбунов, як і будь-який інший чоловік, обожнює своє авто. Ще більше він любить возити в ньому сина та Катю Осадчу. Круті світлини з Range Rover додає у свій Instagram.

Легендарний український телеведучий, шоумен, заслужений артист України та чоловік Каті Осадчої, Юрій Горбунов, показав на якому автомобілі возить свого 7-річного сина Івана. Зірка вже давно не приховує того, що їздить на люксовому позашляховику “Range Rover”, виробником якого є британська автомобільна компанія “Land Rover”. Він не те, що не приховує цього, навпаки, досить часто і відкрито публікує свої світлини з “Range Rover” на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Юрій Горбунов показав, на якому авто возить свого сина
Юрій Горбунов показав, на якому авто возить свого сина

У теперішній stories Юрій Горбунов показав, як їде за кермом, а його син сидить на задньому сидінні. Він везе його по справах в елітному авто з панорамним дахом і таким чином, дає дитині найкраще, що тільки може дати. Помітно, що все це відбувалося прямо в дорозі, тобто, скоріше всього, Юрій Горбунов разом із Іваном потрапили в київські затори. Трішки раніше зірка показував, як взагалі саджав свого сина за кермо і давав йому можливість по бавитися. А ще робив світлини біля свого “Range Rover” і суто зі своєю зірковою дружиною Катериною Осадчою. Були й спільні сімейні фото, де вони всі разом: він, Катя та син Іван. А ось 3-річного сина Данила “за кермо” свого шикарного авто Горбунов поки що не пускав.

Як відомо, Юрій Горбунов розпочав свою кар’єру ще в 1992 році. Нині йому вже 54 роки й своє дитинство він провів на Франківщині. Активну роботу розпочав після закінчення Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого (курс Леоніда Олійника). Це як раз було в 1992 році. Відтоді розпочалися його часи: ведення програм, телепередач, програми “Підйом” (разом із нині відомою Машею Єфросиніною), “Сніданок” на 1+1, “Танці з зірками”, “Великий пекарський турнір” та безліч інших.

Схожі статті

Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?

У Пономарьова язик не повернувся назвати його ім’я: що відомо про чоловіка Яремчук?

Що відомо про таємничого чоловіка Марії Яремчук? Навіть Олександр Пономарьов не наважується за нього заговорити. Хто ж він такий і що про нього відомо?

“Вже як кілька місяців”: Леся Нікітюк зробила довгоочікувану заяву, до якої причетний Бабчук

Леся Нікітюк нарешті підтвердила, що вже не перебуває в статусі холостячки та її новим обранцем став Дмитро Бабчук - телеведуча публічно звернулась до нього та розставила всі крапки над "і".

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.