Двоє синів, службовий роман, таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

На перший погляд Андрій Данилко, який відомий під ім'ям Вєрка Сердючка, видається дуже відкритою людиною. Однак, його справжнє реальне життя досі огорнуте таємницею.

Багато років Андрія Данилка асоціювали з яскравою та позитивною Вєркою Сердючкою, у ролі якої він виступає вже понад 30 років. Що відбувається у його реальному житті завжди залишалося загадкою. Артист ніколи не коментував особисті стосунки. Більше того, мовчало та його близьке оточення. Проте час від часу журналістам удалося розкопати хоч якусь інформацію.

які секрети приховував від усіх Андрій Данилко
які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

Так, понад 14 років тому у Мережі поповзли чутки, що в Андрія Данилка ростуть двоє синів. Нібито сусіди його матері, яка весь цей час жила на Полтавщині, бачили у її дворі двох хлопчиків. Проте підтвердити інформацію так і не вдалося.

Ще більш загадковими були його особисті стосунки із жінками. Довгі роки шанувальники були впевнені, що Андрій Данилко має кохану, тільки він дуже ретельно її приховує. Найбільше було пліток про його роман із давньою подругою та колегою Інною Білоконь, яка відома по ролі мами Сердючки. Але незабаром стало відомо, що актриса давно і щаслива у шлюбі із підприємцем із Полтави на ім’я Олег.

Андрій Данилко розповів історію його стосунків з Інною Білоконь
Андрій Данилко розповів історію його стосунків з Інною Білоконь

Ще один “службовий роман” був з його партнеркою та виконавицею ролі сором’язливою та мовчазною Гелі – актрисою Радмилою Щегольовою. В одному зі своїх інтерв’ю жінка промовилася, що мала дуже близькі стосунки з Данилком, але подробиці не поглиблювалася. Артист також нічого не коментував.

Андрій Данилко розповів про своє особисте життя
Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Однак згодом у відвертому інтерв’ю Андрій Данилко зізнається, що дуже мріяв створити повноцінну сім’ю, але не склалося. Він уже змирився з цим, тим більше, що його оточують віддані та вірні друзі, які замінили йому сім’ю.

 

Схожі статті

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.

Дружина Володимира Остапчука одягла окуляри і побачила його зморшки: йому 40, їй 24

Дружина Володимира Остапчука перевірила свій зір і з'ясувала, що бачить лише на 10%. Коли одягнула окуляри для корекції зору, то побачила, що насправді є в її чоловіка.

Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?

Ольга Цибульська знає, що про неї говорять в шоу-бізнесі: яких розмов не боїться співачка

Ольга Цибульська пояснила, чому є люди, які розпускають про неї плітки. А також розсекретила, що дозволяє собі такого, чого не можуть робити інші. І це викликає заздрість.

Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?