Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло: “Провтикав свій шанс”

Хореограф, танцівник Влад Яма в образі жінки продемонстрував свою грацію та правдоподібність образу. Проте навіть така трансформація зовнішності не допомогла зірці потрапити на"Євробачення-2023".

Хейт та невдоволення від втечі Влада Ями за кордон заполонили всю мережу. Адаптуватися не допомагають навіть кошти, які танцівник надсилає на допомогу ЗСУ. А дописи з підтримкою Україні, набирають більше обурень від українців. Мовляв, що Влад сидить в безпеці, коли молоді чоловіки мужньо боронять нашу країну.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Влад Яма

На новій світлині, яку хореограф опублікував в Insta-Stories показав, якою шикарною дівчиною зміг би бути, аби не народився чоловіком. Яскравий макіяж з довгими віями, нафарбованими очима та губами, але для ще більшої правдоподібності не вистачає позбутися фірмової бороди. Імовірніше за все, Влад в саркастичній формі хотів потрапити на Євробачення, як колись це зробила жінка з бородою – Кончіта Вурст, який насправді чоловік.

“Коли зрозумів, що провтикав свій шанс на Євробачення”, – підписав світлину Влад Яма.

Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло

До речі, танцівник вдало підмітив, адже жіночий облік в рисах чоловіка призвів фурор на Євробаченні у 2014 році, адже Кончіта Вурст здобула таки перемогу для Австрії. Довге волосся, макіяж та вдало підібрана сукня – стали того часу родзинкою.

Кончіта Вурст на Євробаченні-2014

Нагадаємо, що Влад Яма зізнався, що покинув країну на початку війни з дружиною Ліліаною та сином в США, коли виїзд чоловікам з України був незаборонений. Продюсер Ігор Кондратюк висловив свою думку з приводу цього. Він вважає, що насправді зірку є, за що поважати, але не думає, що його поява на фронті принесе багато користі.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.