Потап показав обійми з дівчинкою, яка схожа з ним наче дві краплі води: поїхав від Каменських до дочки?

Знаменитий український репер та продюсер Потап вразив мережу новою фотографією з дівчинкою, яка може мати родинні звʼязки з чоловіком. Усі деталі в статті.

Як відомо, у знаменитого українського продюсера та репера Потапа є лише один спадкоємець. Мова йде про сина Андрія, який народився у шлюбі зірки з Іриною Горовою.

Батьки розлучилися, коли хлопчик був досить маленьким, але Олексій докладав усіх зусиль, аби дитина не відчула відсутності свого батька. Зокрема Потап та Андрій багато подорожували, постійно створювали спільний контент, а також проводили свята разом.

Потап втік з України без Насті Каменських
Потап заінтригував мережу кадрами з маленькою дівчинкою

У продюсера також є багато похресників. Але найближчим для нього є Іван Горбунов, який народився у Юрія Горбунова та Каті Осадчої 5 років тому. Натомість з Настею Каменських у Олексія досі немає спільних дітей, що неабияк непокоїть їхніх шанувальників.

Потап заінтригував мережу кадрами з маленькою дівчинкою

Зіркове подружжя неодноразово давала коментарі стосовно поповнення в сім’ї. Зокрема, співачка постійно посилається на волю господа і заявляє, що хоче стати матір’ю, однак не може поділитися жодними планами щодо материнства.

Натомість нещодавно Потап оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з крихітною дівчинкою, яка виявилася його копією. Красуня має блакитні очі та світле волосся, і до того ж курноса.

Олексій не розповів, ким йому доводиться дівчинка, однак їхня схожість дійсно вражає. Цілком імовірно, що вона може бути простою фанаткою, але так само може мати з ним якісь родинні зв’язки. У дописі до публікації Потап просто привітав своїх шанувальників з Днем вишиванки.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні чоловік здебільшого знаходиться за кордоном, і повертався на батьківщину лише восени минулого року для того, щоб знятися у декількох шоу. Зараз Потапа активно критикують за його так би мовити втечу як серед аудиторії та преси, так і серед колег. Потап вже у цьому питанні небагатослівний і лише наполягає на тому, що він займається благодійною діяльністю і робить все задля майбутньої перемоги України.

Схожі статті