Бородатий, сивий і дуже серйозний: як змінився хворий Олег Винник після своєї втечі з України до Німеччини?

Знаменитий український виконавець Олег Винник покинув територію України одразу після початку повномасштабної війни в Україні, а можливо і раніше.

Після 24 лютого фанати одразу ж помітили його відсутність в інформаційному просторі. Хоча повелитель вовчиць в публічно підтримав свою батьківщину, намагався не транслювати жодних даних про своє місцезнаходження, плани на майбутнє, тощо,

Лише через декілька місяців стало відомо, що насправді Олег знаходиться в Німеччині, де в нього є нерухомість, а також студія звукозапису. Як стверджують адвокати артиста, він проходить лікування. Тим не менш, діагноз до сих пір озвученим не був. З’являлися чутки навіть про онкологію, але наближені до зірки люди, зокрема Роман Недзельський спростували дану інформацію.

Як змінився хворий Олег Винник

Як змінився хворий Олег Винник

Зрозумівши, що шанувальники неабияк сумують за своїм кумиром, Роман почав публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook кадри з артистом під час передачі ним автомобілей, що рушали на передову. На фотографіях можна помітити, що Олег виглядає зовсім не так, як на сцені. Зокрема, у чоловіка від росла борода, сивина, а настрій його залишає бажати кращого.

Нагадуємо, що в Німеччині Олег проживає з юності. Разом з молодою дружиною він емігрував в Європу близько 30 років тому. Чоловік влаштував собі успішну кар’єру в театрі і багато часу заробляв на життя мюзиклами.

Повернувшись до України, Олег не попрощався з життям в Німеччині, і як стверджує його головна фанатка Валерія Барон, продовжував жити в Європі. Тим не менш, команда артиста не одноразово наголошувала на тому, що паспорт в нього все ж таки український.

Напередодні повномасштабної війни в Україні з’являлася інформація про те, що у Олега хвороба горла. Саме тому він скасував декілька своїх концертів і переніс їх на півроку. Чи пов’язана дана проблема з сьогоднішнім діагнозом артиста залишається великим питанням.

Його бек-вокалістка також веде таємничий образ життя та не дає жодних коментарів стосовно свого виїзду за кордон. Як пліткують, вона є таємною дружиною Олега, і тому дана поведінка доволі зрозуміла.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.