Донька Олі Полякової показала свій університет у Британії, в який вступила на бюджет: лондонські хороми знань

18-річна донька відомої музичної виконавиці Олі Полякової Маша показала університет в Лондоні, в який змогла вступити своїми силами на бюджетне місце.

У світі спостерігаємо тенденцію, як зіркові діти беруть приклад з успішних батьків й обирають їхню професію, проте існують й випадки навпаки, але це не про нашу героїню.

Старша донька Суперблондинки Полякової Маша відразу заявила, що прагне пов’язати своє життя з музикою та стати артисткою сцени. Для цього в дівчинки наявні всі ресурси, а головне бажання вчитися та сильні вокальні дані, як у матусі. Оля зізналася, що в дитинстві розвивала силу голосу, а в її доньки він вже наявний, варто займатися та не зупинятися на досягнутому.

З початку повномасштабного вторгнення подружжя Олі Полякової та Вадима Буряковського вирішили перевезти дітей в безпечне місце, тому Маша збагнула, в якій країні буде навчатися та втілювати свій план в життя.

Маша Полякова показала свій університет у Британії

Блог Маші в соціальній мережі Instagram набирає стрімкого розвитку. Дівчина ділиться своїм життям в Британії, демонструє зухвалі світлини, за що отримує критику від підписників. Цього разу в центр обговорень потрапив навчальний заклад, адже Полякова показала, де саме здобуває свою освіту.

Інтер’єр лондонського вишу вражає своєю аристократичністю. На світлині постала у вишитій сорочці й привітала з Днем вишиванки, де натякнула, що навіть на чужині не забуває про свій генетичний код нації. Користувачам університет сподобався й більшість помітили, що він знаходиться в прекрасному районі Лондона.

“Чудовий університет;
Класний вуз та район;
Маша, ти для щастя маєш все. Цінуй це”, – пишуть підписники.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.