Тоня Матвієнко познайомилась з сином Арсена Мірзояна від першої дружини: наче не з цієї сім’ї (ФОТО)

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вже багато років проживає у шлюбі зі своїм колегою Арсена Мірзояном. Завдяки цьому союзу вона стала двічі мачухою.

Тривалий час стосунки Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко залишалися таємними, хоча аудиторія одразу ж здогадалася, що між молодими людьми виникла хімія.

Вся проблема полягала в тому, що на момент знайомства з виконавицею Арсен був одружений і виховував двох синів. Тим не менш, цей факт аж ніяк не вплинув на його здатність покохати іншу жінку.

Тоня Матвієнко познайомилась з сином Арсена Мірзояна

Довго Мірзоян не наважувався заговорити з благовірною про те, що у їхніх стосунках з’явилася третя сторона. Виконавець вважав, що це може бути лише захопленням, яке згодом пройде. Але помилявся.

Тоня Матвієнко познайомилась з сином Арсена Мірзояна

Чоловіку довелося серйозно поговорити зі своїм сімейством. До нової коханої він пішов з чистими серцем та помислами. Чоловік залишив усю нерухомість колишній і нічого не ділив. Вже незабаром у його союзі з Тонею Матвієнко в нього з’явилася єдина донечка Ніна. Натомість нова дружина зірки зробила усе можливе, аби налагодити стосунки з його спадкоємцями. Родина неодноразово показувала, як проводить разом час, подорожує та веселиться.

Старший син артиста вже дорослий юнак, але так само буває разом зі своїм татом та мачухою. Подібні сцени доволі рідкісні для зіркових шлюбів. Нещодавно Тоня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому показала себе у компанії чоловіка, маленької донечки та пасинка.

У дописі до публікації виконавиця також про рекламувала музей свого батька Петра Гончара, який, як відомо, займається мистецтвом та мистецтвознавством.

Нагадуємо, що позаминулого року Ніна Митрофанівна Матвієнко вперше повідомила про те, що її чоловік з’їхав від неї у літній будиночок. Пара проживала серйозну кризу. Тоді ж стало відомо, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко збираються переїжджати на власну квартиру, де на той момент проходили ремонти.

Реалізувати заплановане родині не вдалося, адже почалася повномасштабна війна і Тоня Матвієнко забрала дочок та переїхала до Великобританії. Після річної еміграції виконавиця нарешті наважилася повернутися додому і сім’я возз’єдналася.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.