Наталія Сумська показала, який вигляд мали її покійні батьки в молодості: як з червоної доріжки Голлівуду

Наталія Сумська — не просто знаменита акторка, а член акторської династії, яка прославилася відомими ролями та впливом на театральну сферу в Україні.

Зараз неможливо уявити український театр та шоу-бізнес без Наталії та Ольги Сумських. Їхні ролі назавжди увійшли в історію радянського та вітчизняного кіно. Цим шляхом пішли і їхні діти, а самі сестри-акторки колись пішли цією дорогою завдяки батькам. Обидві з самого дитинства знайомі зі сценою, тонкощами ремесла та секретами успішної гри.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські
Наталія Сумська показала покійних батьків в молодості

Наталія Сумська показала покійних батьків в молодості

Батьки Ольги та Наталії Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська та В’ячеслав Сумський завжди користувалися неабиякою любов’ю у української аудиторії.Обидвох вже немає у живих, але пам’ять про них зберігається завдяки нащадкам.

Наталія Сумська показала покійних батьків в молодості

Так, нещодавно Наталія В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на яких показала батьків у молодості. Зокрема одразу ж кидається в очі дуже незвичайна та харизматична борода Ганни Іванівни, а також канонічна чоловіча краса пана В’ячеслава.

Безумовно, обидва передали розкішні гени своїм дочкам, адже ці також славилися неабиякими зовнішніми даними і називалися першими красунями в українському кіно.

Нагадуємо, що Ганна Іванівна померла 24 лютого минулого року. Жінка не змогла витримати новини про повномасштабну війну в Україні і до останнього не вірила, що російська федерація вторглися на її території. Повідомлення від Ольги Сумської про кончину матері було як сніг на голову.

Уся ситуація ускладнювалася тим, щоб поховати її як прийнято було майже неможливо. В Києві не припиняли гриміти сирени повітряної тривоги. Ольга Сумська мала виїхати разом зі своєю дочкою Анною за кордон, а онучка жінки Антоніна взагалі знаходилася в Москві і не змогла приїхати на похорон. Врешті-решт, Опанасенко поховали при дуже тривожних обставинах.

Ольга В’ячеславівна публічно переживала дану трагедію, а от Наталія В’ячеславівна як завжди поводилася закрито і публічно не дала жодного коментаря стосовно горя, через яке проходить їхня родина.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.