Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці: вразила натяками на бажану вагітність

Наталія Могилевська у своїй довгій чорній вишиванці знову підігріла інтерес до чуток про імовірну вагітність, адже кожен новий образ додає масло у вогонь в обговореннях.

У свої 47 років співачка має розкішне життя, статки, популярність, але бажаного та найголовнішого  – дитинку на руках не отримала. Майже кожен вихід у світ, кожна сукня з приталеним кроєм підкреслює невеличкий округлий живіт на перших стадіях вагітності.

Ба більше, артистка обожнює дітей, вдало знаходить підхід до кожного й публікує багато світлин взаємодії з найменшим поколінням, ніби готується до виховання свого первістка. З початку війни зірка шоу-бізнесу зустріла нового чоловіка, впевнені, що статного та харизматичного, проте ані ім’я, ані рід діяльності та й взагалі про хобі коханого повідомляти не стала. Впевнена, що зараз не на часі хвалитися своїм особистим життям.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці

Нова світлина з дітьми знову наштовхує нас думати про поповнення в її родині. У своїй Insta-Stories співачка запитала, чи мають підписники вишиванку, тим самими нагадавши, про свято, яке українці відзначали 18 травня, а ще показати, як любить проводити час з дітьми.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці

Проте підтвердження цьому ми не маємо ніяких, а сама Могилевська запевняє, що за період карантину та війни через стрес, нерви та переїдання набрала зайвих кілограмів, тому прихильники можуть розгледіти зміни в формах улюблениці, що її трішки засмучує. Сама ж щодо цього, надала ось таку відповідь: “Почитала усі ваші коментарі до фото. Вирішила проблему. Я просто поки не буду їсти”.

Користувачі засмучені таким ходом подій, адже невпинно не припиняють вірити та говорити про вагітність улюбленої артистки, проте худнути Наталії не радять й переконують, що таким чином, Могилевська має неповторність та якусь свою родзинку.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.