38-річний Володимир Остапчук показав, як проводить романтичні домашні вечори з Полтавською: полуниця і кіно

Володимир Остапчук відомий український телеведучий, шоумен, актор, пародист і волонтер, який завоював народне визнання та любов, яка й зробила його справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Відомо, що Остапчук має доволі насичене і цікаве особисте життя. За його плечима вже два розлучення, й до того ж доволі гучних. Але чоловік все ще продовжує вірити у справжнє кохання і зараз він будує свої стосунки з молодою обраницею. Можливо, саме це і потрібно було Володимиру одразу, але наше життя, тим паче світ кохання дуже непередбачуваний. Тому неможливо передбачити коли ти зустрінеш свою долю якою вона буде на вигляд.

Звісно й зараз не можна стверджувати, що Катерина Полтавська це справжня доля для Остапчука. Проте поки що їхні стосунки здаються гармонійними, щасливими та наповненими ніжним почуттями одне до одного.

У Володимира і Катерини доволі велика різниця у віці, яка становить 16 років. Для когось це критично, для когось нормально. Але не варто зважати на думку оточення. Важливо лише те, що ви відчуваєте насправді. А видно, що Остапчук зараз щасливий, він навіть почав себе більш стримано поводити. А це вже показник того, що Катя має гарний вплив на чоловіка.

Останній місяць Володимир разом зі своєю обраницею їздив країнами Європи. Це були робочі поїздки, а Катя поїхала за компанію. Пари не було в Україні 26 днів. І звісно, вони засумували за своєю домівкою та коли приїхали їм зовсім не хотілося кудись їхати та особливо на роботу.

Вечір Остапчука і Полтавської

Тому, молода пара вирішила влаштувати для себе романтичний перегляд кіно на балконі своєї квартири. Для романтизму вони придбали полуницю, черешні та інші смаколики, які зроблять перегляд гарного кіно ще більш приємним та цікавим.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.