Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі й натякнула на ще одні заручини – “Ти не зупинишся”

Українська співачка, Заслужена артистка України Тоня Матвієнко чуттєво привітала чоловіка з його днем народження та показала архівну світлину з власного весілля.

З початку повномасштабної війни багато зіркових пар зазнали фіаско, розірвавши свої багаторічні шлюби, які здавалися такими “солодкими” та щасливими на камеру. Тривожні чутки про імовірний розпад зіркового подружжя Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна озвучив публіці блогер, стендапер Микола Зирянов в розмові зі співачкою Jerry Heil.

Тоня Матвієнко вирішила поставити крапку в цій історії та розповісти все, як є прихильникам, аби не годувати їх фальшивими здогадками. У своєму Instagram співачка написала слова, з яких стало зрозумілим – ніхто розлучатися не планує.

“Я не знала, що в такі часи, це може когось хвилювати. І зараз точно не час розлучатися, не дочекаєтеся”.

Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі й натякнула на ще одні заручини
Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі й натякнула на ще одні заручини

Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі

Зовсім нещодавно Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження. З цієї нагоди, його дружина Тоня Матвієнко присвятила романтичний пост привітання, із зізнаннями в щирому коханні та приємними побажаннями. На світлині, яку опублікувала благовірна винуватця свята, чоловік постав у весільному костюмі, імовірно з архіву їхнього власного весілля.

В дописі кохана звернулася до нього, як веселого, доброго, розумного “мужчини з характером”, якому виповнилося 45 років. Розповідає, що, на її думку, це прекрасний вік, щоб мати все, про що мріяв. Але, знаючи його, він не зупиниться, бо обов’язково з’являться нові мрії, мета, цілі та шляхи для досягнення всього задуманого.

“Тобі сьогодні 45! – прекрасний вік, щоб мати все, про що мріяв. Вперед до перемоги! З днем народження, коханий! Лю”, – написала в дописі Тоня.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.