Панамка грибника і спідниця з розрізом: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан здивувала виглядом в катакомбах

Переможниця романтичного проєкту "Холостяк-11" Анна Богдан показала свої пригоди в підземеллі, де навіть там змогла виглядати жіночно та невимушено.

Наша героїня нерідко дивувала глядачів СТБ та самого холостяка Михайла Заливако своїми витівками, любов’ю до екстриму, жагою до життя та пригод. Саме за нестримні емоції, які дарувала дівчина Міші, його серце розтануло.

Анна Богдан та Михайло Заливако

Й все б нічого, адже пара після стосунків жила разом, планувала в майбутньому весілля та дітей, подорожувала, але в період повномасштабної війни дівчина приголомшила зізнанням свою аудиторію підписників, що більше з коханим не разом, й навіть причину повідомляти не стала.

Анна Богдан здивувала виглядом в катакомбах

Турагентка в силу своєї роботи, не може сидіти на місці, адже постійна жага до вивчення чогось нового переборює її свідомість. Цього разу у своєму Instagram Анна Богдан поділилася, що знайшла для себе цікаву пригоду, екскурсію катакомбами.

“Я, як завжди шукаю пригоди. Гуляючи Одесою, вирішили спуститися в підземелля. Візьму вас зараз з собою”, – поділилася Богдан.

Анна Богдан здивувала виглядом в катакомбах

На світлині дівчина постала у довгій джинсові спідниці з вирізом, стильною панамою для того, аби спуститися до катакомб, а також в білих, з леопардовим принтом кросівках. Навіть під час такої екскурсії під землею, потурбувалася про власну зовнішність, щоб виглядати гармонійно та стильно.

Розповіла й трішки історії, що перші підземні каменоломні почали виникати у першій половині XIX століття під час бурхливого будівництва Одеси, як джерело недорогого будівельного матеріалу – ракушняка.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.