Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Катерина Осадча вразила своїм виглядом (ФОТО)

Катерина Осадча відома українська телеведуча, яка має велику родину і виховує трьох синів. Старшого Іллю від першого шлюбу й двох молодших Данила та Івана від Юрія Горбунова.

Катя дуже цікава та популярна телеведуча, її життя почало набирати обертів ще у 18 років, коли вона вперше вийшла заміж за дорослого чоловіка, який був доволі непростою людиною. По-перше, життєві позиції через різницю у віці дуже сильно стала впливати на їхні стосунки, а по-друге, просто небажання чути одне одного. Саме через це пара розлучилася і Катерині довелося рухатися далі самостійно та ще й виховувати сина.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Багато десятиріч ми спостерігали за Катериною на телебаченні, і жінка завжди транслювала лише своє творче життя, а от особисте Осадча майже ніколи не транслювала, тому було таке враження, що Катя завжди була самотня після розлучення. Але ж дитину вона ніколи не приховувала, її син Ілля міг спокійно вийти в люди та поспілкуватися з журналістами, але це теж була рідкість.

Про особисте життя Осадчої стало відомо багато вже після того, як вона закрутила роман з Юрієм Горбуновим. Це сталося завдяки шоу “Голос.Діти”, де колеги вперше співпрацювали разом. Саме те, що вони проводили багато часу разом, вони почали спілкуватися й пізнавати одне одного набагато ближче. Та згодом зрозуміли, що їхня дружба вже переходить межі дружби, а почуття посилюються. Саме тому вони вирішили не йти проти долі й побудувати стосунки, а згодом й міцну родину.

Так, у родині вже з’явилося двоє дітей, Іван та Данило. Юра у першому своєму шлюбі не мав власних дітей, а от у шлюбі з Катериною Горбунов дуже сильно хотів мати спільних діточок,  зараз він може сміливо назвати себе щасливим батьком.

Та днями Катя показала своє фото з вагітності, але з минулої, оскільки у жінки запитали, як вона повернулась у форму після пологів, на що Осадча відповіла таким чином:

“Я не набирала багато за вагітність. Але одразу після пологів – режим харчування. А потім війна і зайве пішло через нерви”.

Сторі Осадчої
Сторі Осадчої

Тож, поки що телеведуча не вагітна, а просто згадую ті часи з посмішкою та відчуттям щастя.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.