Переможниця “Холостяк-12” Катерина Лозовицька вперше показала нового бойфренда – поцілунки в романтичній Празі

Переможниця відомого проєкту з пошуку долі "Холостяк-12" після Алекса Топольського знайшла своє кохання в обліку іншого молодика, якого нарешті показала публіці.

Нашумілий фінал, а потім ще й неприємне розставання зіркової пари шоу, користувачі  обговорювали довго в публічному просторі. Після заяви Катерини Лозовицької про незрілість Топольського, невміння брати відповідальності й інші дівчата проєкту висловлювали свою думку з приводу цього чоловіка.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський на фіналі проєкту

Більшість красунь розповідали, що холостяк на екрані та реальному житті  – дві різних людини. Чи то він намагався здаватися кращим, аніж є насправді, чи то обгороджував себе від хейту таким чином дійсно невідомо. Але маємо, що маємо, адже ситуацію не виправити, проте, що Алекс знайшов нову коханому, яка запал в серце, що Катерина. Обидвоє довго приховували, як виглядають їхні нові половинки, але нарешті поділилися цим з підписниками.

Катерина Лозовицька вперше показала нового бойфренда

Що може бути кращим, аніж подорож прекрасною країною та ще й з коханим чоловіком поряд? Катерина Лозовицька після довгого мовчання про свого судженого нарешті показала його в соціальних мережах, адже розповідей про їхні стосунки виявилося замало, щоб зрозуміти всю серйозність цієї історії.

На нових світлинах, опублікованих дівчиною, молоді люди ніжно цілувалися в романтичній Празі на фоні Національного музею біля фонтанів, аби передати всю ніжність та щирість своїх почуттів. Проте одне залишилося досі незмінним – обличчя того незнайомого, аудиторія підписників так і не побачила, адже фото в профіль з його рисами дівчина не продемонструвала. Але дещо вже зрозуміло, він з гарною фізичною підготовкою, з коротенькою стрижкою та й загальний облік вже теж видніється, що не може не тішити.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?