Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Марічка Падалко вразила виглядом в ефірі (ФОТО)

Зіркова телеведуча 1+1 Марічка Падалко показала архівні світлини в період, коли виношувала малюків від коханого чоловіка Єгора Соболєва, який нині боронить країну на фронті.

Немає нічого прекраснішого, аніж жінка, яка чекає на довгоочікувану зустріч зі своїм малюком. Тоді й великий живіт не здається чимось страшним, а навпаки хорошим доповнення до обліку, здавалося б, слабкої статі.

Марічка Падалко, навіть, бувши вагітною, продовжувала з’являтися в ефірах 1+1 й до останньої миті працювала поки не відчула, що згодом народить. Тому, на екранах телевізорів глядачі неодноразово могли помітити її в цьому цікавому положенні.

Марічка Падалко вразила виглядом в ефірі

Відомо, що Падалко дружина журналістка, політичного діяча, а наразі ще й захисника України – Єгора Соболєва. В подружжя троє дітей: син Михайло, народжений у 2007-му, донька Марія, яка з’явилася через рік та Катерина 2010 року народження.

Зірка зізналася, що їй не вистачає родинного затишку, того життя, яке було до війни. Дві доньки цієї пари живуть в Празі, а жінка з сином залишилася в Києві. Радіє, що всі рідні живі та здорові, але в голові перекручується одна картинка, коли всі були разом.

Марічка Падалко із чоловіком
Марічка Падалко з чоловік Єгором

Єгор Соболєв, який народився насправді в росії зізнався дружині, що посварився з батьками, які живуть на території рф після того, як повернувся після визволення міста Ірпінь. Він зрозумів, що вони за нього переживають, як за сина, але ніяк не засуджують дії “братського” народу на нашій землі. Втім, залишає їм шанс на примирення, але тоді, коли зрозуміють та засудять всі дії російської армії.

Сама ж Падалко щиро переживає за чоловіка й прагне, щоб коханий нарешті повернувся до неї та всієї родини.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.