Новий тренд 2023: Анна Богдан після катакомб показалася в білій сукні – готова наречена, але не для Заливако

Колишня дівчина холостяка Михайла Заливако Анна Богдан задала дівчатам новий тренд образу на літо 2023. Показала розкішну, легеньку, білу сукню в горошок, яка обов'язково має бути у кожної модниці.

Погодьтеся, але модні фішки – річ дуже швидкоплинна, а тому інколи не помічаєш змін в трендових штучках, проте знаменитості завжди намагаються йти в ногу з часом й усіляко демонструвати свою розкішність.

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богда показала свою сукню, яка прекрасно пасуватиме кожній дівчині, яка прагне легкості та невимушеності. На світлині турагентка постала в короткій білій сукні, яка майстерно підкреслила переваги у фігурі нашої героїні та її довгі, стрункі ноги. Доповнила лук неймовірними босоніжками на каблучку, такого ж кольору. Принт даного образу – чорний горошок, який ще довго не вийде з моди літньої пори.

Анна, немов готова наречена, але ось гідного кандидата на цю роль ми досі не помітили. Річ у тім, що після розставання з Михайлом Заливако дівчина повідомила, що перший час не готова ділитися потаємними подробицями з особистого життя. На телеекрані ми спостерігали картинку зародження почуттів та непідробних емоцій, які призвели до будування стосунків після закінчення проєкту “Холостяк-11”. Й таки їм це вдалося, адже після шоу пара зустрічалася, вони будували спільні плани на майбутнє, подорожували, але, як то кажуть не судилося.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан та Михайло Заливако

2022 року Анна Богдан на своїй сторінці в Instagram публічно заявила про розірвання стосунків з Михайлом. Зізналася, що це її рішення, яке далося досить непросто, але попросила, щоб підписники підтримали їх, а не запитували всіх подробиць й чому так сталося.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?