Фото з ним, його енергія і його спогади: 39-річна Тіна Кароль показала маєток, який їй залишив чоловік Огір

Більше 10 років Тіна Кароль живе без чоловіка, якого обрала, аби зустріти старість разом. Але він їй залишив не тільки сина, але й дім. Як він виглядає?

Тіна Кароль завжди говорила про те, що найважчим в житті для неї було змиритися з втратою свого чоловіка. Євген у її долі з’явився неочікувано, але його присутність одразу помітили. Творчість артистки змінилася, стала романтичною та легкою. Саме тоді вона переживала підйом.

Так само відбувалися трансформації в її особистому житті. Тіна таємно вийшла заміж за коханого на Мальдівах, а потім приїхала в Україну, щоб зіграти пишне весілля. На той момент Євген вже був розлучений, мав позашлюбного сина, мріяв про міцну та люблячу родину, і був готовий зробити для цього абсолютно все.

Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Незабаром Тіна завагітніла, а він взявся будувати маєток для них — сімейний, теплий та повністю свій. Вже дуже скоро родина дізнається про страшний діагноз, який повністю вирішив долю Євгена — онкологія.

Побудувати будинок він не встиг. Побачити свого сина дорослим він також вже не сподівався. Єдине, що залишалося — дати настанови коханій дружині, яка мала йти далі по життю без нього. Тіна Кароль безумовно впоралася, і зробила все, що мала.

Вона виростила свого сина так, аби новина про смерть близьких його не збила зі шляху, як колись її. Веніамін навчився ставитися до цього інакше. Але велику пам’ять про тата ціна ніколи не піддавала сумнівам.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Зокрема, навіть зараз вона мешкає у маєтку, який для них побудував Євген. Він знаходиться в передмісті Києва, має величезний розарій та город.

У ньому 3 поверхи. Є студія звукозапису, спортзал, а також велика гардеробна. В усьому будинку відчувається присутність чоловіка, адже саме такою була задумка ціни, яка хотіла залишити їхнє гніздечко сімейним.

Тіна Кароль показала, як виглядає її заміський будинок під Києвом
Тіна Кароль показала будинок, який для неї побудував Євген Огір

Цілком можливо, що таким будинок залишиться назавжди, поки не зміняться покоління у цій сім’ї.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.