Волосся зібране у хвіст, а обличчя з особливим макіяжем: Даша Квіткова з Холостяка показала макіяж для офісу

Макіяж для буденних справ і роботи в офісі, який може сподобатися кожній жінці, показала екс-дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова. Вона стала справжньою бізнесвумен і просто красунею.

Колишня дружина героя програми “Холостяк” Нікіти Добриніна, Даша Квіткова, презентувала мейкап, який чудово підійде для офісу і вирішення всіх буденних справ. Світлини зі своїм денним макіяжем і новим образом вона опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, нині Даша Квіткова є популярною блогеркою, інфлюенсеркою та бізнесвумен. У такому ж діловому стилі вона показала себе в своїй останній фотосессії. Найперше, що зробила зірка — це зібрала своє обличчя у хвіст. Своє волосся вона зачесала максимально гладко і елегантно. Тому така зачіска вже виглядає по-діловому і підходить саме для бізнесвумен. Особливу увагу вона приділила своєму обличчю. Для початку Даша Квіткова вирівняла тон і приховала всі недоліки на своїй шкірі за допомогою тонального крему та коректору.

Важливо відмітити, що перш, ніж наносити тональну основу на шкіру необхідно очистити її гелем і тоніком. Якщо тип шкіри сухий, або має сухість у певних ділянках, попередньо слід зволожити її спеціальним кремом. Причина — тональна основа буде розчинятися в тих місцях, де сухість. В результаті, основа вже не буде рівномірною. На повіки Даша Квіткова нанесла тіні світло-коричневого кольору з додаванням темного відтінку рожевого. Це виглядає стримано, елегантно та навіть аристократично.

Переможниця "Холостяка-9" Квіткова показала, який макіяж можна зробити в офіс
Переможниця Холостяка-9 Квіткова показала, який макіяж можна зробити в офіс

Самі очі блогерка злегка обвела тоненьким шаром підводки, або суто чорним олівцем. Вона зробила це практично не помітно. Вії — об’ємні і довгі завдяки використанню звичайної туші. Утім теж, без надмірної захопливості. Свій образ Даша Квіткова завершила мініатюрними, стриманими прикрасами, але дуже ніжними і жіночними. Це маленькі сережки у формі квітки та трьох золотих кольє з різними підвісками: у формі хрестика, серця та українського Тризуба. З одягу зірка обрала білий строгий діловий піджак і штани.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?