Тоня Матвієнко показала, чим її годує чоловік Арсен Мірзоян на заправці: оце так смаколики (ФОТО)

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка є донькою народної артистки Ніни Матвієнко. Напевно, саме через талант мами Тоня й вирішила стати артисткою, але самостійною.

Відомо, що Тоня вже багато років заміжня за співаком Арсеном Мірзояном, з яким вона познайомилась ще під час участі в “Голосі країни”. На той момент Мірзоян ще був одружений, але закохався в Антоніну, яка ще тоді не відчувала взаємного кохання до чоловіка. Це сталося само собою, адже почуття – це дуже неконтрольована річ.

Мірзоян з дружиною
Мірзоян з дружиною

Саме тому, Мірзоян вирішив розійтися зі своєю дружиною, яка народила йому двох синів. І багато років вони жили у Запоріжжі та виховували дітей. Але коли Арсен зустрів Тоню він просто втратив голову. Чоловік переїхав у Київ не маючи житла, але він одразу ж зійшовся з Антоніною. І через це він жив і продовжує жити у батьків Тоні. До того ж зі своєю тещею Ніною Матвієнко у нього склалися неймовірно чудові стосунки.

Іноді складається таке враження, що Ніна Митрофанівна інколи навіть стоїть на стороні свого зятя. Тож, у їхній родині склалися неймовірні стосунки. Та й між Тонею і Арсеном стосунки дуже гармонійні.

Оскільки їхня історія кохання почалася з такого цікавого знайомства, що їхні стосунки не можуть не бути чудовими. Саме так і зберігається вже багато років. Арсен чудовий тато і чоловік, який дарує кохання не лише Антоніні, а ще й донці Ніні.

Та багато часу вони жили окремо через війну,  а зовсім нещодавно вся родина знову возз’єдналася. Саме тому вони проводять час разом і роблять все, чого вони дійсно бажають.

Арсен годує Тоню морозивом
Арсен годує Тоню морозивом

Днями Тоня показала фото, де Арсен несе з заправки три смачних морозива, якими пригощає Тоню, себе і ймовірніше за все або доньку або тещу.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.