Володимир Остапчук з молодою дружиною Полтавською похизувався палкими поцілунками на концерті – не ховаються

Шоумен Володимир Остапчук, який справді прославився своїми скандальними розлученнями показав романтичну ідилію з публічними поцілунками та обіймами, з молодою дружиною Катериною Полтавською.

Завдяки своїй медійній персоні цей чоловік не прагнув виносити на загал деталі своїх розривів з колишніми жінками. Натомість перша дружина Олена Войченко дала ексклюзивні інтерв’ю, де зізналася в частих зрадах її благовірного. Щобільше, після такого вона його пробачала, адже вірила, що коханий зміниться, але бачимо, що чуда таки не сталося.

Володимир Остапчук та Олена ойченко

А далі Володимир довго сумувати не збирався й знайшов розраду в рисах нотаріуса Христини Горняк, які відгуляли гучне весілля на публіку, будували спільний дім, хотіли мати власних дітей, проте в результаті на подружжя насунулася чорна хмара. Вони довго приховували свої чвари в стосунках, лише у 2022 році зізналися, що офіційно розлучаються й без будь-яких пояснень та повідомлень, яка цьому причина.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Чи то по збігу обставин, чи то Остапчук просто не хотів довго перебувати у холостяцькому статусі, але знову майже відразу знайшов нову кохану, набагато молодшу за нього, на 16 років – журналістку Катерину Полтавську.

Володимир Остапчук з молодою дружиною Полтавською похизувався палкими поцілунками

Так, наша парочка не приховує своєї ідилії у перебігу їхніх стосунків. Ба більше, не соромляться на публіці демонструвати палкі поцілунки та обійми. Цього разу молода сім’я відвідала концерт гурту з Києва “ADAM”. Під живе виконання пісні, закохані ніжилися в обіймах один одного, цілувалися й танцювали повільний танок.

Володимир Остапчук з молодою дружиною Полтавською похизувався палкими поцілунками

Володимир тримав Катерину за талію, а та ніжно дивилася йому в очі під час спільного перебування під прицілом камери. Двоє постали навіть у подібних образах – білих футболках та джинсах.

Схожі статті