Володимир Ярославський опустився перед Ольгою Мартиновською на одне коліно і простягнув руку: “В мене новина”

Ольга Мариновська і Володимир Ярославський стали незмінними суддями головного кулінарного шоу України "МастерШеф". Але крім цього вони ще й стали гарними і самими близькими друзями.

Про романтичні стосунки між Володимиром і Ольгою вже кілька років ширяться чутки, але самі судді дуже довгий період не коментували власні сосунки. Проте всі ці роки вони не соромились викладати спільні фото, до того ж іноді відверті, навіть фото з бані. І саме всі ці кадри провокували нові чутки про відносини Олі і Володимира.

Оля Мартиновська і Вова Ярославський
Оля Мартиновська і Вова Ярославський

Проте нещодавно Ярославський дав розгорнуте інтерв’ю, де торкнувся теми стосунків з Ольгою. Та виявилося, що вони лише друзі, ну трохи більше. За весь час своєї дружби вони стали одне для одного дуже близькими людьми. Немов родичі, і це насправді дуже незвично для нашого суспільства, оскільки все ще багато людей вважають, що дружби між чоловіком і жінкою не існує.

Та насправді кожен з них живе своїм життям. Оля в останній час дуже часто їздить у різні країни, але все це не лише через відчуття безпеки за власну дитину, а також й через роботу.

Річ в тому, що нещодавно Ольга почала працювати над своїм новим проєктом – написання книги з власними рецептами. І це велика книга рецептів, яку Ольга презентувала сьогодні й зробила це дуже неочікуваним способом.

Жінка виклала фото, де Ярославський став на одне коліно й щось цікаве тримає в руках, і все це відбувалося на ліжку. Володимир був у костюмі й виглядав офіційно.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Оля Мартиновська поділилась неочікуваною новино. Та насправді таким чином Мартиновська вирішила презентувати свою книгу. А от це саме фото з Володимиром просто дуже інтригуюче, і саме через це жінка вирішила привернути увагу.

Оля презентує власну книгу рецептів
Оля презентує власну книгу рецептів

Тож, тепер можна придбати велику книгу рецептів Ольги Мартиновської, яка точно справить враження на поціновувачів її таланту.

Схожі статті