Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками – обирає, до кого лежить серце?

Колишня дружина репера Потапа Ірина Горова – успішна бізнесвумен, яка впевнені, що отримує достатньо уваги від статних чоловіків. Всіх цікавить, коли розкішна жінка знайде собі гідного супутника життя.

Мужності та незламності цій знаменитій красуні можна тільки позаздрити, адже працювати пліч-о-пліч з колишнім коханим, відпустити всі образи й ще бути друзями  – здатна далеко не кожна сильна жінка.

Ні для кого не секрет, подейкують, що їхню родину розбила саме Настя Каменських, з якою Потап офіційно одружився у 2019 році. До речі, в мережі пліткують, що й цей союз теж скоро розійдеться по швах, а дописи, де Олексій зізнається Насті в коханні, вітає її зі святами та днем народження – публічна гра, аби відвести від себе всі підозри про їхнє найближче розлучення. Чи так це? Гадаємо, що час незабаром покаже справжню істинну. А поки, повернемося до особистого життя Ірини Горової.

Ірина Горова відверто про нові стосунки і нове життя
Ірина Горова

Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками

Пройшло чимало часу для усвідомлень, що треба жити далі та впускати у свою буденність нову історію кохання. Горова зізнається, що після двох розлучень втретє заміж не поспішає, проте підігріває інтерес до своєї особистості новими фото з імовірними кандидатами на її серце.

Ірина Горова після розлучення з Потапом показалася з двома успішними парубками

Нова світлина Ірини в її Instagram показала, що така жінка ніколи не залишиться без уваги чоловіків й продемонструвала, як посміхається на камеру телефону з двома успішними, красивими молодиками. Ними виявилися – співак Євген Філатов та підприємець Саша Варениця. Компанія у такому складі посиділи у громадському закладі в дружній атмосфері. Хоча, хто знає, можливо, серед всіх колег чоловіків все ж знайдеться той самий, який підкорить нашу героїню вчинками та поведе її під вінець.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.