“Наше море”: Ксенія Мішина показала, з ким та як відривається на повну в Одесі – це точно не Саша Еллерт

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка змогла завоювати любов і прихильність українських та закордонних глядачів. Адже фільми та серіали з її участю крутили не лишу на нашому телебаченні.

Ксенія пройшла доволі нелегкий шлях до свого щастя та своєї кар’єри, адже жінці дуже рано довелося подорослішати й працювати багато. У студентські роки Ксенія мала нестабільні стосунки з одруженим на той момент чоловіком, від якого ж вона і завагітніла. Але замість того, щоб допомогти Мішиній, чоловік просто зник і навіть не цікавився долею свого сина.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина з сином

Акторці допомагали батьки, поки дівчина бігала й працювала на різних проєктах, поки вона намагалась відкрити свої двері у світ великого кіно, її син ріс з батьками, адже юній студентці, яка ще й стала мамою, дійсно важко вижити. Та на щастя, все склалося найкращим образом.

Зараз Ксенія є однією з провідних молодих акторок України, а от популярності їй додала участь у романтичному шоу “Холостячка”. Саме через це шоу популярність акторки зросла у рази. Через це нині Мішина має роботу у важкі для країни часи. Так, фільмів зараз, на жаль, не знімають, але жінка стала ведучою шоу “Я люблю Україну” на каналі ТЕТ.

До того ж заробітки жінки дозволяють їй возити сина і себе на відпочинок. За останній рік Мішина вже відвідала не одну країну разом з Платоном. Але зараз Мішина вирішила відвезти сина на відпочинок у рідній країні й тому, обрала Одесу.

Перлина у моря, як то кажуть. Саме тому, що вже стало тепло і можна сміливо купатися в басейнах та на морі, а також у жінки є вільний час, який вона хоче присвятити синові. Бо Платон вже дорослий і саме у підлітковому віці діти дуже вразливі й потребують уваги від батьків.

Сторіс Мішиної

Тож, Мішина із чином дуже гарно проводить час, вони ходять на море, катаються на атракціонах, тому, нині у них з Платоном складаються неймовірні стосунки. Навіть більше як у друзів, ніж у як у мами й сина.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.