У самому центрі міста Людмила Барбір і Руслан Сенічкін гуляли під ручку: це зняла камера

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін один із найулюбленіших тандемів на українському телебаченні. Вони вже багато років ведуть "Сніданок з 1+1" разом і майже ніколи не змінюють співведучого.

Коли Людмила прийшла на проєкт, то відразу стала в пару з Русланом, і вони майже з самого початку поладнали одне з одним. З тих самих пір вони стали не лише колегами, а ще й друзями, до того ж справжніми. Вони навіть більше ніж друзі. За всі роки співпраці Руслан і Людмила стали близькими людьми. Хоча всі глядачі це сприймають як роман на робочому місці.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки
Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Проте відомо, що Барбір заміжня і має сина, якого виховує разом з чоловіком, про якого жінка не любить говорити та загалом оприлюднювати особисте життя. Й саме через це багато хто не знає навіть про існування родини у Барбір.

А от Руслан Сенічкін завидний холостяк, який дійсно міг би бути закоханим у жінку, але він просто вважає її близькою людиною, з якою можна навіть поїхати на відпочинок. І це ж чудово, адже у таких зайнятих людей не так багато часу на друзів.

Руслан і Людмила розуміють одне одного з пів слова, а навіть іноді й без слів, оскільки досвід співпраці дає про себе знати. Але все це глядачі бачать як щось більше, ніж дружбу. Вон думають, що між ними дійсно існує роман. І днями у мережі з’явились кадри, на яких Люда й Руслан гуляють у центрі міста під ручку. І це також стало новим приводом думати, що у них не просто дружні стосунки.

Але насправді, все це було в ефірі каналу 1+1 і ця прогулянка була частиною зйомок. Для гарного кадру варто було взятися за руки й пройтися містом. Тож, все це зовсім не демонструє роман чи щось на кшталт цього.

Барбір і Сенічкін ходять рад ручку
Барбір і Сенічкін ходять рад ручку

Варто сказати, що така ж сама ситуація й у їхніх колег Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва, яким також приписують бурхливий робочий роман.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.