Справжня романтика: Тоня Матвієнко показала букет троянд від коханого Арсена Мірзояна – знову разом

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян є однією з найцікавіших та найяскравіших пар серед українського шоу-бізнесу. Вони вже давно одружені та мають спільну дитину. Проте романтика між ними все ще є.

Антоніна й Арсен познайомилися при дуже цікавих обставинах, оскільки вони обидва стали учасниками головного талант-шоу “Голос країни”. Спочатку вони не надто ладнали між собою, і навіть можна сказати, що вони відчували одне до одного антипатію. Та як то кажуть, від ненависті до любові один крок. І саме цей крок рішуче зробив Мірзоян.

Мірзоян з дружиною
Мірзоян з дружиною

Спочатку Арсен почав допомагати Тоні на репетиціях і підтримувати її на всіх етапах. Тому, він почав будь-якими способами налагоджувати з нею контакт. І спочатку самій жінці це було дивно й вона не бачила в цьому підвоху. Але згодом й Антоніна розтанула та взаємно закохалась у Арсена. Та після проєкту їхні шляхи розійшлися. Але ненадовго, адже Мірзоян не зміг втримати відстані. Тому він чесно поговори із дружиною і поїхав у Київ зізнаватися Матвієнко у почуттях.

З тих самих пір вони є парою, яка дуже любить одне одного. Арсен й досі дивує свою кохану, адже він дуже романтична натура, хоча вона й приховується за обличчям серйозного чоловіка з західною кров’ю.

І підтвердженням цьому навіть було днями, адже Арсен подарував своїй коханій Ніні великий букет білих троянд. І звісно з його сторони це романтичний вчинок, а для самої Матвієнко це показник того, що її чоловік все так само кохає її як і раніше.

Букет Мірзояна
Букет Мірзояна

І насправді це дуже важливо – зберігати у своїх стосунках романтику попри все. А її зберегти складно, адже люди часто з роками звикають одне до одного і не шукають жодних способів аби наповнити своє кохання новими фарбами і дати йому шанс вибухнути знову.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.