Володимир Дантес відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси весільний антураж: Надя кусає лікті

Володимир Дантес після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою довго в пошуках нової коханої не забарився й нині зустрічається з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною бойфренда Дорофєєвої.

У 2022 році Володимир Дантес та Надія Дорофєєва навели шуму своїм розлученням серед медійного простору та всіх ЗМІ. Згадаймо лише розкішне весілля пари, закоханий погляд на публіці та щире кохання у світлинах, але реальність виявилася дещо іншою.

Співак не приховував, що перебував у депресії через втрату себе, падіння у творчості й що роками його колишня була успішнішою, чим він. Навіть сам Дантес жартував, що сидів на шиї у своєї дружини, але нині ситуація не повторюється. Шоумен пише нові хіти, жартує на стендапах, влаштовує благодійні концерти та повністю занурився у творчу діяльність, чого не було за період шлюбу з Дорофєєвою.

Довго артист приховував від публіки початок стосунків з Дашею Кацуріною. Цікаво, але з її колишнім чоловіком – Мішею Кацуріним тепер зустрічається Надя, яка не стала приховувати цього від своєї мільйонної аудиторії.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Володимир Дантес відгуляв розкішне весілля та показав весільний антураж

У нещодавньому, поширеному відео, яке співак показав користувачам у своєму Instagram, продемонстрував неймовірну весільну атмосферу, весь той антураж свята, де виднівся щасливий погляд нареченого.

Володимир Дантес відгуляв розкішне весілля та показав весільний антураж

Виявилося, що артисту ощасливилося бути гостем свята на весілля у свого друга, якого позначив у відео та привітав його з таким пам’ятним та світлим днем. Каже, що вночі було гучно через тривогу, але вдень всі, на деяку мить, забули про неприємності в країні та вітали молодят з народженням їхньої сім’ї.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.