Володимир Ярославський в День захисту дітей показав свою малечу: їх йому народила не Мартиновська (ФОТО)

Володимир Ярославський вiдомий український шеф-кухар і вже незмінний суддя "МастерШеф". Його знають в усьому світі оскільки такий досвід як у Володимира цінують всюди.

Володимир дуже багато років будував свою кар’єру, він починав з самих низів, навчався, допомагав на кухні кухарям і спостерігав як загалом відбувається цей процес, та як функціонує кухня загалом. Він отримував від цього багато знань, хоча й практики було дійсно спочатку мало.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Звісно зі своєю сильною жагою до навчання та отримання знань і якомога більше практики Ярославський дійшов до того етапу, на якому він є зараз. Все життя він присвятив кухні та її вивченню. У Володимира є власні ресторани і його робочий день починається о шостій ранку. А це вже багато про що каже, адже він готовий весь день проводити на кухні, аби лише годувати людей смачними і якісними стравами.

Та от якщо з роботою у Ярославського все склалося ідеально, то з особистим життям все досить складно. Чоловік мав серйозні стосунки, але всі вони не були успішними. Одного разу він навіть був готовий кинути все й переїхати до іншої країни до своєї коханої, але й там не вийшло. І після цього він повністю занурився у роботу, а також пообіцяв собі, що поки не виконає всі свої задумки з приводу роботи, родини у нього не буде.

А тепер Ярославський вже змирився з тим, що він не буде сім’янином. Проте він сказав, що колись мав думку усиновити дитину, але поки що боїться зробити цей крок через нестачу часу.

А от сьогодні святкується День захисту дітей і Володя вирішив висловити свою думку щодо “привітань” від росіян балістичними ракетами, внаслідок яких загинули діти. Про те, що у цих загарбників немає нічого святого, вже давно відомо, але це ні в які рамки не вкладається. Тому він вирішив висловитися.

“1 червня міжнародний день захисту дітей. Раптова нічна ракетна атака Києва – серед трьох загиблих – двоє дітей. Це нестерпно боляче. І нестерпно неправильно” – написав Володя.

Тож, навіть для людини, у якої немає дітей це жахливо і просто не влізає в здоровий розум.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.