Влад Яма сумує за життям в Україні після переїзду в Америку: хореограф згадав, як весело працював на 1+1

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист, який став одним з найулюбленіших балерунів серед поціновувачів творчості Владислава як в Україні, так і за кордоном.

Яма зміг стати одним з найкращих хореографів, оскільки він дуже багато працював та повністю віддавався справі. І саме через це він зміг досягти неймовірних успіхів у кар’єрі. Адже чоловік завжди мріяв про успішну реалізацію, оскільки в нашій країні насправді не так багато відомих танцюристів, пробитися для кожного з них – це дійсно успіх.

Яма з родиною
Яма з родиною

Влад насправді неймовірно багато збивав пороги різних паркетів, і не дарма, адже йому відчинилися всі двері, в які він колись постукав. Яма став не просто танцюристом, а ще й справжньою телезіркою. Владислава запрошували на різноманітні проєкти та шоу. А також він був головним і незмінним суддею на шоу “Танці з зірками”. А це місце хотів зайняти кожний відомий танцівник.

Та час змінює все, тому зараз і життя Ями змінилося на 360 градусів, нині чоловік живе у США разом зі своєю родиною. Але поїхав він туди не через велике бажання жити за кордоном, а через повномасштабну війну, яку росія розпочала на нашій території. Заради безпеки свого сина й дружини Яма вирішив поїхати в Америку. Адже там безпечно та є можливості для комфортного життя. Тож, Яма вирішив таким чином врятуватися від війни та наслідків, які вона може принести.

Але судячи з усього в Америці Яма не так яскраво живе, як це було в Україні, оскільки він не має змоги брати участь у зйомках та й загалом жити звичним життям, до якого він звик, то на чоловіка часто находять спогади й саме ними він ділиться у своїх соціальних мережах.

Сторіс Влада
Сторіс Влада

Владислав часто згадує як він знімався у шоу на 1+1 та інших телеканалах України, це дійсно було чудовим часом для його кар’єри, розвитку та заробітку. Тож, те, що нині чоловік сумує за своїм чудовим часом, це не дивно й навіть трохи сумно.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.