Дружина Павліка Катерина Репяхова показала свого рідного брата – виглядає молодшим за її 57-річного коханого

Блогерка, що більш відома, як дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова показала рідного брата та теплі відео, як провела час в колі своєї родини.

Катерина Репяхова прославилася завдяки шлюбу з відомим співаком України, а потім своїм щирим блогом викликала цікавість до власної персони, проте дівчину її чесність та жарти погубили, оскільки нещодавно зіркова родина потрапила до скандалу з перепусткою.

І хоча скандал в мережі ніби вщух, користувачі не можуть не нагадати Катерині за її недоречний жарт, що призвів до масштабного обурення, проте сама жінка пережила цю ситуацію й продовжує показувати своє життя у власному блозі.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Нещодавно молода дружина виконавця замилувала приємною, затишною, сімейною атмосферою, де вирішила провести час в колі її сім’ї: своєї матусі, синочка та рідного брата Романа. На відео показала всю свою родину, а також користувачі змогли ближче роздивитися, який вигляд має старший брат Репяхової.

Катерина Репяхова показала свого рідного брата

Відомо, що того дня всі зібралися у будинку Романа, де посиділи на свіжому повітрі під промінчиками сонця, насолоджуючись компанією одне одного, та смаком приготованого м’яса на вогнищі. Катерина розповіла, що отримала масу приємних емоцій від відпочинку та спілкування, а також страви, які все сімейство приготувало разом – були зі своїми особливостями, адже наповнені любов’ю та теплотою.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Репяхова повідомила про проблеми зі здоров’ям у її чоловіка Віктора Павліка. Співак жалівся на болі в руці, однак звертатися по допомогу до лікарів не наважувався. Наразі серйозно зайнявся лікуванням та обстеженням.

Схожі статті