Ані Лорак і Лілія Реус показали свої весільні сукні: обидві вийшли заміж за Мурата Налчаджиоглу, а хто краще?

Ані Лорак та Лілія Реус мають дещо спільне – це чоловік Мурат Налчаджиоглу. Але для когось он колишній, а от для когось нинішній. Тож, в яких весільних сукнях дівчата виходили заміж за турецького красеня.

Дуже багато років тому українська співачка Ані Лорак на курорті познайомилась з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Тоді чоловік з першого погляду закохався у молоду красуню, яка зачарувала його не лише красою, а ще й своїми людськими якостями. Ані вирішила дати шанс Мурату й дозволила йому стати її обранцем. А згодом закохалась у нього по вуха та вийшла заміж за молодого красеня.

На весіллі у Лорак була достатньо гарна сукня на ті часи, вона була пишна, біла та з камінцями. Тож, Ані насправді була приголомшлива. Сукня Ані підкреслила її талію та зробила її декольте красивим та видатним. На ті часи Лорак одяглась за останніми трендами.

Сукня Лорак

Щороку весільні сукні оновлюються та виробляються нові моделі та фасони. Нині вже не актуальні пишні сукні, а навпаки перевага віддається більш приталеним, таким, які зможуть підкреслити всю ніжність кожної жінки, адже це найголовніше у жінці.

Саме тому, друга дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус, з якою чоловік зіграв днями весілля була у трендовій та привабливій сукні.

Лілія обрала сукню приталену, молочного кольору та прикрашено камінням, яке дуже гарно відбиває сонячне світло. Сукня Лілії ідеально підкреслила її гарну та струнку фігуру.

Сукня Реус

Варто сказати, що порівнювати сукні Лорак та Реус недоречно, адже вони виходили заміж у різні часи. Мода різна, стиль та зовнішність жінок також дуже різна. До того ж багато часу пройшло з моменту весілля Ані Лорак з Муратом. Вже й сам чоловік не такий, яким був раніше. Саме тому поруч з ним нині інша жінка.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.