Наче наречена: Христина Соловій вийшла на сцену у білій сукні, але без 48-річного Сергія Жадана

Христина Соловій відома українська співачка, яка має власний стиль та бачення української творчості. Її пісні завжди звучали виключно українською, і в цьому є особливість творчості артистки.

Своє життя молода співачка тримає під сімома замками, які не збирається відчиняти нікому, адже не любить розповсюджувати своє особисте на загал. Тому будь-які плітки з приводу своїх романів вона не коментує. Як і велика кількість професіоналів Соловій вважає, що артист в першу чергу має цікавити поціновувачів своєї творчості, як співак, а не людина з романтичною долею. І насправді в цьому є доля логіки, адже артисти стають відомими не заради пліток. Багатьох це взагалі дратує, а когось забавить. Реакції різні.

Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом
Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жадано

Раніше Соловій приписували бурхливий роман з її наставником на шоу “Голос країни” Святославом Вакарчуком. Але між ними ніколи й нічого не було окрім роботи. Вакарчук дійсно був захоплений Христиною, але винятково як артисткою. Чоловіка цікавив талант дівчини, тому він і допомагав їй на початку кар’єри.

І до речі після цих чуток про роман з Вакарчуком, про особисте життя Христини довго не було нічого чутно. Але після того, як у дівчини вийшов кліп “Юність” за участі Сергія Жадана, їй почали приписувати роман з поетом.

Звісно, на це спровокував кліп про кохання, де Сергій торкався Христини, цілував її та грав справжнє кохання. Але здається таки ця гра переросла у щось серйозніше. Адже на фоні всіх чуток Жадан подав на розлучення з дружиною, з якою прожив разом понад 15 років. А також чоловіка вже не раз бачили у компанії Христини.

Соловій у білій сукні

А днями Соловій вийшла на сцену у білій сукні, яка могла б стати весільною. Але на цей раз поряд із нею на сцені не було Жадана. Хоча коли Христина в такому невагомому образі нареченої, то їхній тандем міг би виглядати дуже романтичним і доречним.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.