Дружина Григорія Решетніка Христина похизувалася розкішними букетами – прихильники чи щедрість від чоловіка?

Дружина відомого телеведучого країни Григорія Решетніка Христина змогла здивувати підписників світлинами розкішних букетів квітів. Від кого такі щедрі знаки уваги?

З початку повномасштабної війни зіркове подружжя Решетників здивувало твердою позицією, що прагне залишатися в Україні й рідному Києві, попри всі воєнні дії, тривоги та постійну небезпеку. Безсонні ночі даються взнаки, проте своє рішення пояснили: хочуть залишатися всім сімейством разом, а також слугувати прикладом незламності та віри для багатьох пар України.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

Григорій зізнається, що багато українських родин не витримали це випробування, тому найкращим варіантом, який вони вважали правильним бачили в розлученні. Чоловік з дружиною Христиною додали, як і в будь-якої сім’ї є складнощі та негаразди, однак взаємоповага, розмови та підтримка відіграють велику роль у їхніх стосунках.

Христина Решетнік похизувалася розкішними букетами

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram жінка замилувала погляд користувачів світлинами з різними букетами квітів. Розповіла, що нарешті прокинулася у власному ліжку від звуку будильника, а не від сирен та ще й застала таку красу у своєму домі. Тому, імовірніше за все, такий жест уваги й різні квіти – від коханого чоловіка Григорія.

“Коли прокидаєшся у власному ліжку від будильника, а не від сирени й дивишся на таку красу, мимоволі розумієш, що ось воно – щастя”, – зазначила Христина.

Христина Решетнік похизувалася розкішними букетами

Нагадаємо, що нещодавно зіркове подружжя Григорія та Христини відвідало неймовірну Італію по робочих питаннях, однак встигло потрапити до скандалу через перетин кордону чоловіком. Телеведучий пояснив, що ніколи не порушував закон, а полетіти в іншу країну зміг, бо є багатодітним батьком, проте вся родина знову перебуває вдома у столиці.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.