Двічі розлучений Андрій Джеджула зізнався, що вдесяте став батьком: “Так, я знову тато” (ФОТО)

Андрій Джеджула відомий український шоумен і телеведучий, який прославився своїми гучними скандалами. Переважно з жінками, яких він відверто принижував та знущався з них, як хотів.

Джеджула колись був одним з найпривабливіших чоловіків українського шоу-бізнесу і кожна жінка була захоплена ним, як справжнім чоловіком. Але мало хто міг подумати, що у чоловіка є порушення психічного стану, адже він досить агресивно поводиться зі своїми жінками.

Андрій Джеджула зізнався, скільки хоче отримати від колишньої дружини в суді
Андрій Джеджула

Є такий вид чоловіків, які вважають, що вони мають право домінувати та керувати життям своєї дружини. Але якщо раніше це не було настільки гучною темою, яку жінки вільно могли б розповісти на загал заради своєї безпеки, то зараз ми знаємо про існування різних фондів підтримки для жінок. А також ми знаємо такі поняття як “Газлайтинг” та “Аб’юз”. Обидва вони стосуються неповажного та навіть агресивного ставлення у відносинах між чоловіком та жінкою.

Тож, Джеджула виявився саме з таких чоловіків, адже коли він жив з Сантою Дімопулос, спочатку все було добре, але потім він почав тероризувати свою обраницю та ледве стримував себе в руках.  Через агресію та неадекватність Андрія Санта від нього пішла, і їхнє розставання було дуже гучним. Але у них залишився спільний син.

Згодом ведучий одружився на дизайнерці Юлії Леус, яка вже мала доньку підлітка, з якою Андрій мав гарні стосунки, але згодом все сам зіпсував, оскільки почав проявляти агресію на адресу Юлі. І все це було навіть у період її вагітності. Дивно, як чоловік може бути настільки слабким, щоб затверджувати свою силу через фізичне насилля до жінок.

Андрій з похресницю
Андрій з похресницю

Та попри це дітей він любить і саме тому є не лише батьком двох власних дітей, а ще й хрещеним батьком десятьох малюків. І днями Джеджула показав свою десяту похресницю Інгу. Це фото він виклав у соцмережі та похизувався.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.