Майже 20 тисяч гривень: Іраклі Макацарія показав, як з дружиною обирає візочок для новонародженого сина

Вже не холостяк і навіть батько. Іраклі Макацарія другого червня цього року вперше став батьком маленького сина. Для нього це найголовніша подія всього життя та відкриття нового світу.

Ще за часів участі у шостому сезоні романтичного проєкту “Холостяк” Іраклі Макацарія мав сильне бажання стати турботливим чоловіком найкращої жінки та люблячим батьком. Та на жаль, проєкт жодним чином не допоміг грузинському режисеру знайти своє щастя. Й після шоу він багато років залишався холостяком. Хоча він дуже видний чоловік та має неймовірні чоловічі якості. Такого супутника поряд із собою хоче бачити кожна жінка. І це правда.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Та особисте життя чоловіка чомусь, так і не складалося, хоча спроб у нього було достатньо. Але все сталося так, як і було передбачено долею. Він зустрів молоду і красиву дівчину, на ім’я Ліза Чічуа, яка справила неймовірне враження на дорослого чоловіка. Різниця у віці в них велика, але це не завадило парі розвивати свої стосунки й дійти до етапу весілля.

А зовсім нещодавно Іраклі Макацарія вперше став батьком, і для нього це неймовірне щастя. Адже він вже не молодий і про нащадків мрія пів життя. Але сталося так, як вже сталося. Але зараз Макацарія неймовірно щасливий чоловік, який має повноцінну родину. Кохану дружину і маленького сина.

Щоправда, вагітність Лізи Макацарія тривалий термін приховував, саме тому у його інстаграмі не було фотографій чи відео, на яких він готується стати батьком, а Ліза молодою мамою.

Іраклі обирає візок
Іраклі обирає візок

Та днями Макацарія виправив ситуацію і показав, як він разом зі своєю коханою обирав дитячий візочок та інші речі для свого маленького першого та довгоочікуваного сина. Такий візок, який придивлялися молоді батьки, коштує доволі дорого, 20 тисяч гривень і є ще дорожче.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.