Єдиний син Софії Ротару показав свою дружину: немолода легенда сцени має чарівну невістку Світлану

Єдиний син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко у питаннях сімейного життя пішов по стопах батьків і також знайшов одну-єдину на все життя.

Неодноразово усі члени родини Софії Ротару говорили про те, що мають достатньо високі сімейні цінності та стандарти. З одруженням вони не поспішають, а партнера обирають на все життя, як було у Софії Михайлівна та її чоловіка Анатолій Євдокименка.

Єдиний син Софії Ротару показав свою дружину

Примітно, що не дивлячись на репутацію мажора, Руслан також зміг реалізувати цю мрію та знайти ту жінку, яка стала його єдиною.

Руслан і Світлана Євдокименко
Єдиний син Софії Ротару показав свою дружину

Мова йде про Світлану Євдокименко. Примітно, що жінка також є спадкоємицею доволі небідної сім’ї. Її батько був підприємцем, але через декілька років після початку стосунків пари загинув. Свою вроду обраниця Руслана успадкувала від матері Людмили.

Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко
Єдиний син Софії Ротару показав свою дружину

Якщо операція на кадри, які родина публікує регулярно, свахи добре по ладнали, а Світлана взагалі стала рідною свекрусі. Без перебільшень, для Софії Михайлівни найголовнішим є родина, і вона демонструє усіма можливими способами.

Коли з життя пішов голова сімейства, а Софія Ротару залишилася не тільки без чоловіка, але й без людини, яка повністю займалася бізнесом та організацією і продюсуванням її кар’єри, син та невістка взяли все у свої руки.

Зокрема, компанія пройшла повний ребрендинг, репертуар Ротару суттєво змінився, а Світлана зайнялася стилем артистки, що також дуже позитивно вплинуло на її творчість. Приблизно через рік зірка повернулася на сцену і підкорила аудиторію оновленнями у своїй діяльності.

Руслан Євдокименко зі своєю дружиною
Єдиний син Софії Ротару показав свою дружину

На даний момент Руслан Євдокименко перебуває разом з матір’ю в Україні. Про це свідчать численні кадри, які зіркові мама та син публікують на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram регулярно. Онуки Ротару Анатолій та Софія проживають за кордоном, в Європі та в Сполучених Штатах Америки відповідно. А де в цей самий час знаходиться Світлана достеменно невідомо. Декілька місяців тому вона поховала свою матір, але її діти на церемонію прощання не приїжджали.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?