Даша Кацуріна показала молодого красеня, який спить в її кімнаті: Дантесу до нього як до неба (ФОТО)

Даша Кацуріна молода відома підприємиця, яка має доволі бурхливе життя. Лише півтора роки тому за дівчиною почали дуже ретельно стежити українці. Оскільки її історія розлучення прогриміла досить голосно.

Багато років Дівчину знали як дружину Михайла Кацуріна, вони обидва будували ресторанну справу та завжди і всюди були разом. Здавалося, що вони нерозлучні. Вони мають двох дітей, доньку та сина, роботу, точніше бізнес. І здавалося б все ідеально, але їхні стосунки переросли у більш партнерські, а не родинні. Тобто вони просто переросли одне одного, адже постійно знаходилися в русі і розвивалися.

Кацуріна з Дантес
Кацуріна з Дантес

Напевно, в цьому й помітно стало небезпеку шлюбу у дуже юні роки, адже вони разом були майже все свідоме життя. І як ми бачимо, діти нікого не тримають. Хоча в цій оманливій теорії впевнена величезна кількість жінок. Просто потрібно працювати над собою та своєю особистістю, й не забувати, що чоловік на рівні з дітьми потребує уваги.

Тож, через це пара розлучилась, звісно це рішення далося їм не легко, але воно було правильним, оскільки зараз кожен поруч із тією людиною, з якою відчуває себе коханим і потрібним. А не просто звичкою та партнером у бізнесі і вдома.

Нині Даша зустрічається з Володимиром Дантесом, і Вова, який завжди казав, що він чайлдфрі, всім серцем полюбив дітей Даші. Особливо молодшого Ваню, з яким проводить свій вільний час і сам дивується, наскільки сильно діти здатні перегорнути всесвіт та світосприйняття.

Поки що Даша перебуває у Польщі, тому з Дантесом вони бачаться не так часто, проте, Кацуріна не забуває нагадувати, як виглядають її діти. Днями жінка показала, як підріс її молодший Ваня. На фото хлопчик просто спить на ліжку і виглядає вже доволі дорослим.

Син Кацуріна
Син Кацуріна

Варто сказати, що обидві дитини Кацуріних – копія Даша. Стосовно зовнішності, діти дуже схожі на свою матусю.

Схожі статті

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репехова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.

Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя в еміграції: розквітла і стала достойна Голлівуду

Відома українська співачка Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя у Сполучених Штатах Америки. Зірка розквітла і стала схожа на голлівудську знаменитість.

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.