На околиці Берліна: стало відомо, в яких умовах живе Олег Винник – фото квартири з помідорами злили в Мережу

У Мережі з'явилися фотографії будинку, де знаходиться квартира Олега Винника, де понад два роки він живе разом зі своїм котом. Дуже скромне за мірками "маестро" житло.

Півтора місяця тому скандальний співак Олег Винник, який на початку війни таємно виїхав за кордон, несподівано вийшов на зв’язок. “Маестро” повідомив, що повертається до українського шоубізнесу з новим хітом. Заради цього Винник записав кілька онлайн-повідомлень з Німеччини і навіть завів канал на Тік-Ток. Це стало великою несподіванкою як для колег, так і для більшості шанувальників артиста, адже на нього вже ніхто не чекав.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Усі свої відеозвернення Винник записував на свій телефон – перше сидячи перед камерою у квартирі, а друге з балкона, де встиг похвалитися своїм мінігородом із помідорами та базиліком, а також котом, який мирно спав на підвіконні. Тоді багато хто звернув увагу на скромне житло маестро і запитав – так де ж живе Олег Винник?

Так, авторам ТГ-каналу “Вогник” вдалося відстежити будинок артиста та навіть зробити кілька фото балкона з городом. Журналісти з’ясували, що апартаменти Олега Винника розташовані в районі Шарлоттенбурга на околиці Берліна. За інформацією ТГ-каналу, тут люблять селитися вихідці з Росії.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

Український артист проживає у новому житловому комплексі у будинку на останньому поверсі. На підтвердження автори зробили фото дзвінка яким німецькою мовою є напис з його прізвищем та назва його музичної компанії.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

Як вдалося знайти квартиру Олега Винника?

Як твердять автори ТГ-каналу, це було зробити не складно. В одному зі своїх відео, яке було записано на балконі, де Винник хвалився врожаєм помідорів та показував кота, він засвітив дахи та фасади сусідніх будинків. За ними і стало можливим відстежити ЖК.

Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині

Нагадаємо, що раніше стало відомо, як виглядає квартира Олега Винника зсередини. На одному з відео, записаному в кімнаті, можна побачити, що стіни забарвлені у два кольори – бежевий та оливковий. На одній із стін висить чорно-біла картина. М’які меблі, у тому числі стілець на якому сидів артист, виконані в сірих тонах. На задньому фоні видно тумбу з темного дерева та світильник, який відкидав тінь на стіну.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.