МастерШеф 14 сезон 5 випуск від 21.09.2024: хто з учасників покинув шоу – “Треба завжди залишатися людьми”

Судді вже визначилися зі своїм рішенням та розповіли, хто покинув МастерШеф-14 у 5 випуску шоу. Кому не вдалося затриматися в програмі на цей раз?

Далеко не кожному учаснику вдається піти з шоу з гордо піднятою головою, але ці кулінари, що вміють красиво завершити свою історію запам’ятовується надовго. Нещодавно суді назвали ім’я людини, яка покинула МастерШеф-14. На цей раз попросили з проекту пана Богдана, але публіка виявилася солідарною у багатьох думках на рахунок цього рішення.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Судді МастерШеф визначилися з фінальною двадцяткою нового сезону
Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Зокрема, у коментарях під публікацією на офіційному акаунті шоу соціальні мережі Instagram глядачі поділилися приємними враженнями від того, як чоловік прийняв поразку. Також аматори отримали зауваження від аудиторії, яка низько оцінила їхні кваліфікаційні навички та таланти, і ні від кого не порахувалося, що суддівські склад також був роздратований побаченим.

Втім, це може зробити шлях нових учасників лише цікавішим та захопливішим, публіці, безумовно, буде цікаво спостерігати за тим, як аматори зростають та досягають нових висот.

Нагадуємо, що кулінарне шоу відновила свою трансляцію ще 2022-го, попри складні обставини та серйозні проблеми з фінансуванням. Сезон був призупинений в лютому через відсутність спонсорів, але вже восени його показали з самого початку. Після цього вже 2 роки продюсери активно знімають нові випуски і поки що не відчувають відсутності уваги зі сторони глядачів.

Хіба що публіка постійно робить зауваження про те, що з кожним роком аматори все слабші. Втім, таке враження може бути хибним через підвищення вимог до нових учасників та звикання до високого рівня професійності минулих випускників шоу.

Тим паче, що деякі з них стали ресторанами, шеф-кухарами, блогерами і навіть суддями. Окрім того, нові умови ускладнюють процес: присутні вимкнення електроенергії, необхідність ховатися, і при цьому наявний підвищений рівень стресу.

Схожі статті

Весілля Андрія Данилка не буде пишним: артист розповів, яке незвичайне свято чекає на його наречену

Андрія Данилка не можна назвати романтиком, а тому не дивно, що весілля зірки не буде пишним. Співак розповів, яке свято чекає на його наречену.

Три сестри – однакова доля: Ауріка Ротару розповіла про нещастя, яке не дає спокою її родині та Софії Ротару

Сестра Софії Ротару Ауріка вразила своїм зізнанням про те, яка доля склалася у неї та всієї сім'ї. Родички прожили абсолютно ідентичні речі.

Кохання всього життя – не Ольга Мартиновська: що відомо про кохану 45-річного Володимира Ярославського?

Коханням усього життя Володимира Ярославського виявилася зовсім не Ольга Мартиновська. Колеги цього більше не приховують. Кому ж віддав своє серце суддя кулінарного шоу?

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.