Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя в еміграції: розквітла і стала достойна Голлівуду

Відома українська співачка Аліна Гросу показала, як змінилася після двох років життя у Сполучених Штатах Америки. Зірка розквітла і стала схожа на голлівудську знаменитість.

Популярна українська співачка Аліна Гросу у як ніхто інший знайома з усіма правилами шоу-бізнесу, адже буквально виросла в ньому. Маючи хрещених матерях Ірина Білик, а також заможного та впливового батька, завжди могла полягатися на своїх рідних у тих питаннях, що стосувалися побудування її кар’єри.

Аліна Гросу показала, як змінилася після еміграції

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном
Аліна Гросу показала, як змінилася після еміграції 

Але 2 роки тому співачка вирішила виїхати за кордон попри те, що в Україні в неї абсолютно все було. Зірка заявила, що виїжджає на навчання до Сполучених Штатів Америки, і буде проходити його в Каліфорнії.

Втім, час минав, а Аліна Гросу не збиралася повертатися додому, хоча стверджувала, що не переїжджає, а її подорож несе тимчасовий характер. Зараз Аліна вже виступає, будує сім’ю, адже не так давно вийшла заміж і навіть змінюється візуально.

Зокрема, шанувальники помічають, що співачка стає все гарнішою і гарнішою. Її імідж змінився і став нагадувати минулий вік американського Голівуду. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона з’являється в розкішних образах з перлинами, пишними укладанням, розкішними сукнями.

Аліна Гросу розповіла, яким стало її життя в еміграції
Аліна Гросу розповіла, яким стало її життя в еміграції

Окрім того, співачка навіть засвітилася на світських заходах. Наприклад, нещодавно вона побувала на вечірці у мера Нью-Йорка. У зв’язку з цим навіть спричинився скандал.

Публіка вирішила, що Аліна стала послом культури, і у зв’язку з цим виникло багато запитань. У міністерстві дали офіційну відповідь пресі та заявили, що ніякої посади Гросу не отримувала. А сама співачка заявила, що все сталося через недбалість її піарників і тепер уся команда звільнена.

Ба більше, цей захід приніс не одну проблему. Адже на знімках засвітився чоловік Аліни Гросу — Роман Полянський. Шанувальники мали рацію, коли побачили у її нареченому саме його, і тепер немає жодних сумнівів, що все ж таки пара разом.

Схожі статті

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

Репехова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.

Камалія засвітила свій округлий живіт і вразила зізнанням: поки дочки в Лондоні, має кому дарувати любов

Найбагатша співачка України Камалія показала свій округлий живіт і вразила зізнанням. Поки спадкоємиці артистки в Лондоні, вона має кому дарувати любов.

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.