З ким живе Леся Нікітюк? Таємничий наречений мав взяти заміж і зник, а цей красень завжди був поруч з ведучою

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк більше 10 років інтригує мережу своїм особистим життям, але не підпускає пресу та глядачів занадто близько.

Продовж 10 років Леся Нікітюк зберігає за собою репутацію холостячки. Телеведучу підозрювали у найрізноманітніших романах, але артистка не розкрила жодного свого обранця. І лише декілька років тому Леся Іванівна заговорила про таємничого нареченого, з яким познайомилася у своєму будинку. Екс-закохані виявилися сусідами.

Леся Нікітюк показала хмельницького пацана, з яким тепер живе вдвох
З ким живе Леся Нікітюк

Між ними почали стрімко розвиватися стосунки і Нікітюк навіть заявила на всю країну, що збирається за нього заміж. На весілля, втім, шанувальники не дочекалась. Трохи пізніше зірка розповіла Катерині Осадчій, що все закінчилося, і вона крокує далі.

З ким живе Леся Нікітюк

Але назвати Лесю Нікітюк самотньою язик не повертається. А все тому, що в неї є міцна родина, в оточенні якої вона завжди знаходиться, а також улюблений чотирилапий друг Рафаель. Свого песика Леся Нікітюк ласкаво називає Рафіком.

З ким живе Леся Нікітюк

Пухнастик має досить спокійний характер, холодний норов та зважений погляд. Звісно з такою хазяйкою йому вдалося швидко набрати популярність, тож Леся створила для нього власний блог, який активно вела.

У подорожі свого улюбленця Леся не завжди бере з собою, але чотирилапий залишається разом з близькими для його хазяйки людьми, яким вона може повністю довіритися.

Але зважаючи на той факт, що у Лесі Нікітюк з’явився новий партнер Богдан, який посів місце Сергія Притули, цілком імовірно, що незабаром і їх почнуть підозрювати у любовних стосунках. І хтозна, можливі ці підозри будуть виправданими?

Нагадуємо, що минулого року Притула вперше заявив про те, що не має наміру повертатися у розважальний формат шоу, а це означало, що Леся Нікітюк залишається без співведучого. І лише у 2023-му стало відомо, що на цю позицію вже обрали іншу медійну персону.

Тим часом в особистому житті телеведучої усе досить не ясно, адже вона неодноразово говорила про те, що в неї є молода людина, з якою вона багато подорожувала ще до початку повномасштабної війни. Тим не менш, шанувальникам досі невідомо, хто це був, а в мережі користувачі навіть не діляться здогадками.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.