Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: потягнув додому речі зі смітника

Знаменитий український хореограф Влад Яма продовжує будувати життя за кордоном, час від часу на штовхаючись на хвилю критики від співвітчизників через свої публікації.

Після 24 лютого стало відомо, що Влад Яма не знаходиться в Україні. Зірка тривалий час намагався приховати свою втечу, але вже через декілька місяців робити це не мало ніякого сенсу. Так, в травні 2022-го Влад дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому визнав, що знаходиться в Сполучених Штатах Америки.

Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно

Влад Яма показав дружину з малям у візочку
Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно

Пізніше хореограф активно взявся показувати, як допомагає Україні, але уникнути масової критики свого вчинку йому не вдалося.

Але найгучніше скандал його чекав пізніше. Не так давно танцюрист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому порпається на сусідському смітнику.

Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно

Таким чином зірка нібито знайшов допомогу для українських захисників, за що, звісно, наштовхнувся на серйозний хейт.

Нагадуємо, що після інтерв’ю, в якому Влад розповів про свою еміграцію до Штатів його стосунки з журналістом Славою Дьоміним серйозно зіпсувалися. Зокрема, останній вважає, що танцюрист образився саме через питання щодо переїзду, через яке його стосунки з аудиторією зіпсувалися.

Слава зізнався, що Влад його заблокував, а також заблокував його сина. Чоловік закликав іншого вийти на зв’язок та обговорити проблему. Звісно, з метою її вирішити.

Чоловіки українського шоу-бізнесу здебільшого утримуються від коментарів щодо рішення Ями виїхати за кордон разом з родиною, а натомість жінки часто його критикували. Коментарі від своїх колег Влад перманентно ігнорує і взагалі ніяким чином не реагує на розмови про себе у вітчизняному шоу-бізнесі.

Натомість чоловік почав викладати у танцювальній школі в Маямі, і вже активно публікує найрізноманітніший контент на своїй сторінці. Його дружина Ліліана, яка раніше також була блогеркою зробила паузу довжиною в рік, однак на даний момент також активно починає створювати нові публікації. Їхній єдиний син Леон відвідує американську школу і адаптується до нових реалій. Родина завжди мріяла переїхати до США.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.