Затьмарила дочку: 75-річна Ніна Матвієнко продемонструвала Арсену Мірзояну свої найкращі сукні-вишиванки

Знаменита українська співачка Ніна Матвієнко показала, які розкішні вишиванки має у своєму гардеробі. У яких образах легенда естради виходить в люди?

Легенда української естради Ніна Матвієнко має не тільки чарівний голос та безперечний талант виконавця. Артистка демонструє неабиякий смак у традиційному українському одязі. Образами знаменитості завжди можна насолодитися під час її виступів, а також виходів в світ. Кому-кому, а Ніні Митрофанівні завжди є що надягти у День вишиванки.

Ніна Матвієнко публічно показала свої найкращі сукні-вишиванки

74-річну Ніну Матвієнко помітили у столичному метро
Знаменита Ніна Матвієнко публічно показала свої найкращі сукні-вишиванки

Вишукані наряди Матвієнко завжди доповнює відповідними прикрасами, які ідеально підкреслюють її красу і роблять образи ще більш дорогими та помітними.

Ніна Матвієнко натякнула на особливі стосунки із 44-річним зятем
Ніна Матвієнко публічно показала свої найкращі сукні-вишиванки

Для виступів на естраді виконавиця обирає більш яскраві та контрастні сукні, а от інтерв’ю чи знімки може робити у ніжних образах з дрібною вишивкою.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко публічно показала свої найкращі сукні-вишиванки

Голова артистки зазвичай прибрана. Ніна Митрофанівна обожнює робити корону із коси або заплітати волосся назад.

Нагадуємо, що єдина дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко заміжня за виконавцем Арсеном Мірзояном. Вже багато років родина живе разом під одним дахом.

Так сталося через те, що усе своє майно та гроші музикант віддав колишній дружині та дітям. Роман з колегою не дався просто, тож закоханих у себе поселила виконавиця, хоча і була проти цих стосунків.

Зараз між знаменитостями прекрасні відносини. І хоча вдома стаються дрібні конфлікти, здебільшого обидва говорять, що стали як мама та син. Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Арсен повідомив, що має намір з’їхати разом з дружиною та дочкою на квартиру, яку не так давно придбав. Втім, згодом плани переплуталися: Тоня Матвієнко поїхала зі спадкоємцями за кордон, де проживала більше року, а Арсен залишився жити разом з тещею.

Взимку цього року єдина дочка Ніни Митрофанівни разом з внучкою повернулася додому та возз’єдналася з родиною. Однак, мова про переїзд поки що не заходить, принаймні в публічному просторі.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.